Dünyaca ünlü animasyon dizisi The Simpsons, daha önce birçok ilginç tahminde bulunmasıyla tanınırken bu sefer de büyük bir felaketi işaret ediyor. Dizinin önceki tahminleri gerçekleşince, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasındaki evde kapanmaların yeniden gündeme gelmesi şaşkınlık yaratıyor. Mart 2020'de yaşanan evde kapanmaların ardından şimdi de Mart 2024'te benzer bir senaryonun gerçekleşmesi bekleniyor.

THE SIMPSONS'TAN YENİ KEHANET

Özel ve Erdoğan'ın görüşeceği konular belli oldu Özel ve Erdoğan'ın görüşeceği konular belli oldu

The Simpsons, öngörüleriyle dünya olaylarına dikkat çekerken, bu seferki tahmin büyük bir korkuya neden oluyor. Dizide yer alan olayların gerçek dünyada tekrarlanması, tesadüflerin çok ötesinde bir şey olabileceği fikrini akıllara getiriyor. Bu son tahmin, dizinin izleyicileri arasında büyük bir merak uyandırıyor.

YENİ BİR KAPANMA MI GELİYOR?

The Simpsons'ın daha önceki bölümlerine dikkatlice bakıldığında, günümüz olaylarına dair ilginç detaylar göze çarpıyor. Springfield kasabasının aşırı sıcaklar nedeniyle felakete sürüklendiği bir sahne, işletmelerin kapanması ve insanların sıcaktan hayatını kaybetmesi gibi olaylar dikkat çekiyor.

YENİ DÜNYA SORUNU: HAVA OLAYLARI

2020 yılında dünya genelinde yaşanan pandemi, tüm dünyayı etkisi altına alarak büyük bir krize neden oldu. Ancak The Simpsons dizisine göre, yeni dünya gündemi hava olayları olacak gibi görünüyor. Dizide, vatandaşların hava olayları nedeniyle dışarı çıkamaması sıkça karşılaşılan bir senaryo haline geliyor. Günümüzde iklim krizi, büyük hava olaylarını tetikliyor ve bilim insanları ile aktivistler, dünyanın bu krizin eşiğinde olduğunu savunuyorlar.

EVE KAPANMA 2024

Aşırı sıcaklar son yıllarda artarken, The Simpsons'ın 2024 tahminleri gerçekleşme ihtimaliyle insanları endişelendiriyor. Aşırı sıcaklar nedeniyle evlerine kapanma ihtimali, hem Türkiye hem de dünya genelinde büyük bir konuşma konusu haline geliyor.

The Simpsons dizisinin bu yeni tahminleri, izleyicileri geleceğe dair düşündürmeye devam ediyor. Diziye olan ilgi ve merak, her geçen gün artıyor