Doğuş Partisi CHP Genel Merkezi önünde davullu, zurnalı eylem düzenledi Doğuş Partisi CHP Genel Merkezi önünde davullu, zurnalı eylem düzenledi

Günlerdir Türkiye gündeminden düşmeyen Narin cinayetinde yeni gelişme. Küçük kızın öldürülmesiyle ilgili yeni ortaya atılan iddiaya göre Narin, görmemesi gereken bir çarpık ilişkiye tanık olduğu için öldürüldü. 

Çarpık ilişkiyi gördü!

Hürriyet’te yer alan habere göre Narin, öldürülmesinden 1 gün önce, yani 20 Ağustos’ta ammesi Yüksel Güran, amcası Salim Güran ve bir yengesinin ahırda üçlü çarpık ilişkisine tanık oldu. Narin yasak ilişkilerine tanık olunan üç kişi kısa süreli panik yaşadı. Konuşma becerisi yüksek ve sosyal yönü çok güçlü olan Narin’in, tanık olduğu olayı babasına ve başkalarına anlatabileceğini düşündüler. Aile üyeleri aralarında konuşup, bu işten kurtulmanın en güvenli yolunun Narin’i öldürmek olduğuna karar verdiler. 
Narin’in bizzat öldürülmesi fiilini amca Salim Güran’ın mı işlediği, yoksa başka kişiyi/kişileri olaya dahil mi ettiği şu aşamada net değil. Narin’in öldürüleceği tarih olarak olayın hemen ertesi günü, yani 21 Ağustos seçildi. 

Cinayet için ev uygun hale getirildi

Narin o gün Kur’an kursuna gitti. Babası Arif Güran o gün düğün davetiyesi dağıtmak için Batman’a, ailenin diğer üyeleri de civardaki başka bölgelere gitmişti. Sadece annesi evdeydi. Ailenin Malatya’dan gelen oğlu Enes ise evde uyuyordu. Yani Narin’in öldürülmesi için ortam müsait hale getirilmişti. 
Narin’i öldürme kararını amca Salim Güran’ın aldığı ve diğerlerine baskı ve tehditle bunu kabul ettirdiği iddia ediliyor. Narin 21 Ağustos’ta saat 15.30 civarında, merkezinde amca Salim’in bulunduğu bir karanlık planlamayla evlerinin ahırında boğularak öldürüldü. Amca Salim, cinayetin ardından çevredeki hemen herkesi yönlendirip cinayetin izlerinin yok edilmesi, cesedin gizlenmesi ve arama çalışmalarının sabote edilmesi işini organize etti.

Editör: Elif Erbay