Müzisyen Umut Emre Aytekin (36), nişanlısı Maria Zeppin ile birlikte Güngören'deki bir fast food restoranına gitti. Burada yan masadaki Ceyhun T. (22) ve Hayrettin Ö. (23) ile bilinmeyen bir sebepten dolayı sözlü atışmaya girdi. Kahve siparişi vermek için kalktığı anda iki saldırganın tekme ve yumruklarına maruz kalan Aytekin, ağır yaralandı. Nişanlısı Zeppin, saldırganları uzaklaştırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Aytekin'i Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ancak Aytekin, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Aytekin'in annesi, Adli Tıp Kurumu'nda oğlunun cenazesini beklerken gözyaşlarına boğuldu.

Müzisyen oldukları öğrenilern saldırganlar Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., olaydan sonra kaçtı. Ancak daha sonra geri dönerek yerde yatan Aytekin'in yanında durdular. Bu anlar, restoranın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Aytekin ve nişanlısının masada otururken tartışmaya başladıkları, Aytekin'in kasaya yöneldiği anda saldırıya uğradığı, nişanlısı Zeppin'in müdahale ettiği ancak saldırganlar tarafından itildiği görülüyor. Zeppin, saldırganlar gittikten sonra Aytekin'in başını dizine alarak feryat ediyor.

Hekimlerin tercih başvuruları başladı Hekimlerin tercih başvuruları başladı

"BÜTÜN UMUDUMUZ GİTTİ"

Umut Emre Aytekin'in Dayısı Mahmut Dilek, "Umut Emre Aytekin, çok iyi bir çocuktu. Askerden yeni gelmişti müzisyendi, tekrar Taksim'de işe başlamıştı. Ufacık bir şeyden ötürü tekmeler tokatlar ne demektir? Arkasından gelip vurmak, tekmelemek ne demektir? Çocuğumuz bir ailenin bir çocuğuydu oda maalesef gitti. Anne ve ailesi perişan halde. Ailesi, gelecekleri her şeyi yok oldu. Bitti bütün umudumuz gitti. O kadar geleceği parlak bir müzisyendi ki, o kadar güzel sesi vardı ki, Harika bir çocuktu. O kadar seviliyordu ki, inanamazsınız. Bu çocuğa nasıl kıyarsınız? Yapanlarda müzisyen diyorlar birde. Nasıl böyle bir duruma gelebildiniz? Arkadan gelip vuruyorsun, hadi vurdun niye yerde tekmeliyorsun? Bu nasıl bir insanlık, ne oldu bize?" dedi.