Paylaşımda, "27.08.24" yazılı bir levha yanıp sönerek önce izleyicileri etkiledi, ardından bu tarih, "08:00 am" yazısıyla değişti. Oasis'in resmi hesabında da paylaşılan bu görsel, grubun yeniden bir araya geleceğine dair güçlü bir sinyal olarak algılandı. Hayranlar, salı günü sabah 08:00'de (TSİ 10:00) ne olacağını merakla beklemeye başladı.

76. Emmy Ödülleri'nde şıklık yarışı 76. Emmy Ödülleri'nde şıklık yarışı

Liam Gallagher, geçtiğimiz pazar akşamı Reading Festivali'nde gerçekleştirdiği performans sırasında da bu ipuçlarını güçlendiren bir sürprize imza attı. Oasis'in klasikleşmiş şarkılarından 'Half The World Away'i kardeşi Noel'e ithaf eden Liam, aynı zamanda 'Cigarettes & Alcohol' adlı parçayı da rock grubunu eleştirenlere armağan etti. Aynı gece, sahnenin ana ekranlarında da 27 Ağustos tarihini ima eden bir görsel yayınlandı.

Bu imalı paylaşımlar ve sahne performansı, efsanevi rock grubunun hayranlarını yeniden bir araya gelme umuduyla sarstı. Şimdi gözler salı sabahı açıklanacak olan bu gizemli gelişmede. Oasis geri mi dönüyor? Tüm soruların cevabı 27 Ağustos sabahı belli olacak.

Editör: Elif Erbay