Ünlü şarkıcılar Oğuzhan Koç ve Murat Boz, uzun süredir süregelen yakın arkadaşlıklarını ve işbirliklerini sürdürüyorlar. İkili, birlikte O Ses Türkiye jüriliği gibi çeşitli projelerde ve popüler "Üç Adam" programında birlikte yer aldılar. Şimdi ise İstanbul gecelerinde bir araya gelerek dostluklarını ve işbirliklerini devam ettiriyorlar.

Geçtiğimiz akşam, bir mekandan ayrılırken gazetecilerle sohbet eden Oğuzhan Koç ve Murat Boz, samimi halleriyle dikkat çektiler. Murat Boz, bu sırada yurt dışında Hadise ile birlikte bir konser planı yaptıklarını açıkladı. Boz, "Hadise ile New York'ta bir konserimiz var. Vize işlemleriyle ilgileniyoruz ve umarım her şey yolunda gider, harika bir konser sunarız," dedi.

Oğuzhan Koç da bu sırada arkadaşıyla vize esprileri yaparak eğlenceli anlar yaşadılar. İkilinin bir araya geldiklerinde sadece müzik ve iş konuştukları ve dedikodu yapmadıkları belirtildi. Bu samimi arkadaşlık ilişkisinden son derece memnun olduklarını dile getirdiler.

MURAT BOZ'DAN OĞUZHAN KOÇ'A ÖPÜCÜK

Öte yandan Murat Boz, kendisine yöneltilen ilişki iddiaları hakkında "Hayatımda kimse yok," dedikten sonra gözlerini Oğuzhan Koç'a çevirerek "Bilmiyorum, Oğuzhan'ın hayatında var mı..." şeklinde espri yapmıştı.

Oğuzhan Koç ise espriye gülerek "Hayatımda Murat Boz var," cevabını verdi ve arkadaşının yanına gülümseyerek uzaklaştılar. Bu dostluklarına dair diğer görüntüler, ikilinin samimiyetini kanıtlar nitelikteydi. Özellikle Murat Boz'un Oğuzhan Koç'a arkadan yaklaşıp ensesini öptüğü an, bu yakın arkadaşlığın samimiyetini yansıtıyordu.