Medya

Müjde Uzman, Saba Tümer'in konuğu oldu

Kızılcık Şerbeti'nin sevilen oyuncusu Müjde Uzman Saba Tümer'in YouTube programına katılarak sorulan sorulara yanıt verdi. Güzel oyuncu Kızılcık Şerbeti'nde Apo'yu canlandıran oyuncunun değişimiyle alakalı ilk kez konuştu.

Abone Ol

Sevilen oyuncu Müjde Uzman Kızılcık şerbeti hakkında düşüncelerini Saba Tümer'le paylaştı.  Sezon finalinin ardından sevilen oyuncu Müjde Uzman'la birlikte birçok isim sete vedasını duyurmuştu.

Çimen, Umut ve Rüzgar'ın yanı sıra Alev de dizinin üçüncü sezonunda yer almayacak karakterlerden biri olmuştu.

Müjde Uzman, Saba Tümer'in "Settar Bey'in rahatsızlanarak ayrıldı. Yerine Ahmet Mümtaz Taylan geldi. Kaç sezon sonra karşındaki oyuncu değişince afalladın mı?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

 "Ben de oyunculuk kariyerimde ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, benim için de yeni bir his. Ahmet Mümtaz Taylan'ı garipsemek ve yadırgamak vaktimiz veya hissimiz olmadı. O, öyle bir aurayla geldi ki tamamdık. Ayrıca, 'Evet ,yeni Apo diye devam ettim hayatıma. Daha önce de çalışmıştık onunla kısa da olsa. Tabii ki Settar ağabey çok özel, inşallah iyileşir, sağlığına kavuşur. Ama dizi yapımcılarımız ve senaristlerimiz böyle bir karar aldı. Dediler ki yeni Apo olacak, başka biri oynayacak. Ahmet Mümtaz Taylan bu duyguyla geldi zaten. Ben yadırgayacak vakti ve alanı bulamadım.' dedi.