Gezen, şu anıyı anlattı:

"Perran Kutman, Adile Naşit, Gülşen Bubikoğlu, Münir Özkul ve Ayşen Gruda müthiş bir kadro. İzmir'de gemide çekim yapıyoruz. Adile abla bana dedi ki, ben hayatımda hiç pavyona gitmedim. İzmir'in pavyonları çok meşhurdur. Hemen telefon açtım ve dedim ki, 'Müjdat Gezen' onlar da bana 'Abi hoş geldin' dediler. Bende bize 5 kişilik masa ayırdım. En öne ayırmışlar. Gece gittik. Tabii pavyonun bir jargonu var. Gidince o kızların hepsi masamıza toplandı."

Pavyoda yaşadıkları ilginç bir olayı da anlatan Gezen,

"Herkes masadan kalktı, bir kız masada kaldı. Adettendir sordum, 'Ne içersin?' dedi ki, 'Ben bir şişe rakı alırım.' Neyse, rakı geldi. Adile hayretle izliyor. Mis gibi de rakı koktu masada. Sürahiye su şişeyle rakı konuldu masaya. Kız bardağı rakıyı ağzına kadar doldurdu. Sürahiden bir damla su koydu. Bembeyaz oldu tabii. Kız bir oturuşta rakıyı bitirince Adile abla baktı öyle."

Onur Büyüktopçu'dan Yemekteyiz açıklaması! Onur Büyüktopçu'dan Yemekteyiz açıklaması!

Gezen, kızın tüm bardağı bitirmesinden sonra şaşkınlıkla sorduğunu belirterek,

"Yanımıza oturan kız bir anda tüm bardağı bitirince üstüme vazife değil ama sana bir şey soracağım; sen tüm akşam 5 masa geziyorsun ve bir oturuşta bir bardak bitiriyorsun bu karaciğerine zarar vermez mi?" dediğini anlattı. Kızın cevabı ise oldukça şaşırtıcıydı: "'Tam tersi, rakı olan şişede su var. Su olan şişede de ise rakı var" dedi.