ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu Hatice Ekizli açıklamalarda bulundu. Mehmet Taşpınar'ın 5 bin TL'sini ve iki koçunu aldığını belirten Ekizli, "2018 yılında eşimin beni aldattığını öğrendim Mehmet'e anlattım, onu dövdürmek için bir şeyler yapıp yapamayacağımızı sordum. Mehmet ise bana 'Ne adamlar var, adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar' dedi." ifadelerini kullandı

Olayla ilgili yeni gelişmeler yaşanırken, Güllü Çolak ile aşk yaşayan Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu Hatice Ekizli canlı yayına konuk olarak çarpıcı iddialarda bulundu.

Beni Susturamazsın

Mehmet Taşpınar'ın komşusu olduğunu, evlerinin tam karşısında oturduğunu söyleyen Hatice Ekizli, "Nasıl hatırlamazsın? Bunları susturabilirsin ama beni asla. Sen 2004 yılından tut, 2024'teyiz. Senin girdiğin, çıktığın her yeri biliyorum. Meydan burada, ben de buradayım. Bu beyefendiyi ben tanıyorum o beni tanımıyor.

Müge Anlı Kıyma Makinesi Cinayetş


Mehmet Taşpınar'ın koçlarını  çaldığını iddia eden Hatice Ekizli,

"Bu fırıldak Müge hanım. 5 bin TL ve iki koçumu buna kaptırdım. Bizim evimiz burada, bizim Elif'in evi bir sokak yukarıda." diyen Hatice Ekizli'ye Mehmet Taşpınar, "Annenin koçlarını çalmadım. Nerede çaldım? 2004'te benim evimin karşısında oturuyor olabilirsin." şeklinde yanıt verd
Taşpınar'ın eski komşusu Ekizli ise "E hani beni tanımıyordun? Mehmet benim dükkanıma gelip sen soba silkelemedin mi? Baban yüzünden dövüşmedin mi? 'O kızın dükkanına gitmeyeceksin' diyen senin babandı. Senin iki yıl çalışmışlığın var sadece." diyerek tepki gösterdi.

Babasının doğru söylediğini dile getiren Mehmet Taşpınar, "2004 yılında gitme demiş. Benim babam tek kelimeyle 'Bu insanın dükkanına girmeyeceksin. Girersen benden yana hakkım size helal değildir' dedi." ifadelerini kullandı.

Müge Anlı Kıyma Olayı-1

Onun evine ben gitmedim

Bunun üzerine araya giren Müge Anlı, "Keşke 4 çocuklu Ayşegül'ün de evine girmeseydiniz he." derken, Taşpınar "Abla ben girmedim onun evine." şeklinde yanıt verdi.

Taşpınar'a bir kez daha cevap veren Müge Anlı, "Burada sanki laf oyunu yapıyoruz. Kadının evine dalmışsın, almışsın. Kadını da çoluğundan çocuğundan etmişsin. Bunun da evine girmişsin." dedi.

Sezen Aksu'ya rekor ücret teklifi: "Bir şarkı da olsa çıkmam" Sezen Aksu'ya rekor ücret teklifi: "Bir şarkı da olsa çıkmam"

Mehmet Taşpınar ise tekrardan Ayşegül'ün evine girmediğini iddia etti.
Müge Anlı'nın, "Murat'ın evine girmişsin ya." demesi üzerine Taşpınar, "Murat'ın evine bir kere vardım dedim. Bağlanacak olan kişi, beni petrolcü arkadaşımla görüştürsün. Üstelikte anlatacaklarına sen şok olacaksın Müge abla." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi