Mahsun Kırmızıgül'ün hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği "Mucize Aşk" filmi, etkileyici oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmde çekim yerleri, konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde sunulmaktadır.

Aras Bulut İynemli'ye büyük ilgi Aras Bulut İynemli'ye büyük ilgi

Yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği "Mucize Aşk" filmi, İzmir'in Foça ilçesi ve Kars'ta çekilmiştir. Bu mekanlar, filmin atmosferini ve konusunu en iyi şekilde yansıtmak amacıyla seçilmiştir.

Mucize Aşk Filmi Konusu Nedir?

Film, Doğu'nun bir dağ köyünde yaşayan engelli bir genç olan Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin'in yaşama tutunma mücadelesini anlatmaktadır. Köylerinde yaşadıkları sıkıntılardan dolayı Batı'da bir kasabaya yerleşen çift, burada da zorlu bir yaşamla karşı karşıya kalır. Aziz ve Mızgin, çeşitli zorluklarla mücadele ederek hayatlarına tutunmaya çalışır. Aziz, karısı Mızgin için engellerini aşmaya ve hayata tutunmaya büyük bir azimle devam eder. Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin'in yardımıyla çeşitli mucizelere imza atar.

Mucize Aşk Filmi Oyuncuları Kimler?

Mahsun Kırmızıgül: Aziz karakterini canlandıran ünlü sanatçı ve yönetmen.

Mert Turak: Filmin önemli rollerinden birini üstleniyor.

Fikret Kuşkan: Başarılı performansıyla dikkat çeken bir diğer oyuncu.

Biran Damla Yılmaz: Mızgin karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Doğu'nun bir dağ köyünde yaşayan engelli bir genç olan Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin’in yaşam mücadelesini konu alıyor. Köylerinde yaşadıkları sorunlardan yorulan çift Batı'da bir kasabaya yerleşir. Gittikleri kasabada hayat bu ikili için hiç de kolay olmayacaktır.

Mucize Aşk filmi nerede çekildi?

Çekimlerin önemli bölümü, Foça'ya bağlı Yeni Foça Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Mucize filmi gerçek bir hikaye mi?

Mucize filmi, gerçek bir hikayeden esinlenerek beyazperdeye taşınmıştır. Filmin temelini, bir öğretmenin göreve başladığı küçük bir köydeki öğrencilerle kurduğu sıra dışı bağ oluşturur. Bu öğretmen, öğrencilerine farklı ve yaratıcı öğretim yöntemleriyle yaklaşarak onların hayatlarını olumlu yönde etkiler.

Mucize filmi hangi köyde çekildi?

Mucize Filmi, İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman'a bağlı köylerde çekilmiştir.

Mucize Aşk filmi kaç yılını anlatıyor?

Konusu 1960 yılında Mahir isimli öğretmenin İzmir'den doğu illerinden birine tayini ve sonrasında yaşadıklarını anlatsa da, asıl işlenen konu engelli insanlara, engelli adayları insanların nasıl baktığı ve davrandığı ile ilgilidir.

Mucize Aşk kim yazdı?

Mucize Aşk, yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül'ün gerçekleştirdiği sinema filmidir. İzmir (Foça) ve Kars'ta çekilmiştir. Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği Mucize Aşk filmi başrollerinde yine Mahsun Kırmızıgül yer alıyor.

Mucize Aşk filminde Azizin karısı kimdir?

Bir süredir ekranlardan uzak olan Seda Tosun, bebeğini kucağına aldığını açıkladı. Bir kız bebek dünyaya getiren oyuncu, çocuğuna 'Lidya' ismini verdi. Güzel oyuncu Seda Tosun, 'Mucize' filminde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin karakteriyle ünlenmişti.

Mucize filmi başrol kim?

Mucize filmi 2014 yılında vizyona girdi. Devam filmi ise Mucize 2: Aşk olarak seyirci ile buluştu. Mucize filminin başrollerinde Talat Bulut, Mert Turak ve Seda Tosun gibi isimler yer alıyor. Mahsun Kırmızıgül'ün filmlerinden olan Mucize oyuncu kadrosunda kimler var?

Mucize 2 var mı?

Birçok izleyicinin merak ettiği konuydu. Nasıl iyileştiği ve bu da gayet yerinde bir devam filmi olmuş.

Mucize filmi nereden esinlendi?

Mucize Doktor, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 12 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından yazılan medikal drama tarzındaki Türk televizyon dizisi. 2013 yapımı Güney Kore dizisi olan Good Doctor'dan uyarlanmıştır.

Mucize filmi karsın hangi köyünde çekildi?

Mucize filmi Kağızman'ın Taşbilek Köyü'nde çekildi.

Mucize filmi Aziz hastalığı nedir?

Hastalığın adı serebral palsidir.

Mucize filmindeki çocuğun hastalığı nedir?

Palacio'nun romanından beyaz perdeye aktarılan film, doğuştan yüz deformasyonu olan bir çocuğun gündelik hayata alışma sürecinde yaşadığı hislere ortak ediyor.

Editör: Haber Merkezi