Spor

Mourinho, Fenerbahçe'deki ilk mağlubiyetini aldı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kentinde sürdüren Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde hazırlık maçlarında ilk yenilgisini Hajduk Split'e karşı 1-0'lık skorla aldı.

Abone Ol

Sarı-lacivertliler, maça Livakovic, Levent, Becao, Djiku, Osayi-Samuel, Bartuğ, Fred, Krunic, Cengiz, Kent ve Dzeko 11’iyle başladı. İkinci yarıda İrfan Can Eğribayat, Yusuf, Emre Mor, Szymanski, Crespo, Yiğit Efe, Zajc, Umut ve Peres oyuna dahil oldu.

Kent'in hatası golü getirdi

Fenerbahçe, karşılaşmanın genelinde rakibine üstün bir oyun sergilerken, Dzeko, Krunic ve Fred’le bulduğu fırsatları değerlendiremedi. 85. dakikada Kent’in hatası sonucu Durdov’un attığı gol, maçın skorunu belirledi.

Teknik direktör Mourinho, bazı oyunculara farklı mevkilerde şans vererek Krunic’i 10 numarada, Dzeko ve Cengiz ikilisini ise hücumda denedi. Kent, 90 dakika sahada kalmasına rağmen beklenen performansı gösteremedi. Bartuğ ve defansta Becao-Djiku ikilisi ise göz doldurdu.

Lugano maçı D-SMART’TA

Fenerbahçe'nin 23 Temmuz’da Mourinho yönetiminde oynayacağı ilk resmi maç olan Lugano karşılaşmasının, D-Smart ve D-Smart Go’dan canlı yayınlanacağı açıklandı.