2022 – 2023 Süper Lig bitimine son 2 hafta kala sarı kırmızılılar şampiyonluğunu ilan edebilir. Okan Buruk’un öğrencileri Ankaragücü deplasmanına çıkacak. MKE Ankaragücü – Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, ilk 11’ler neler? İşte detaylar…

GALATASARAY 23. ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEBİLİR!

Galatasaray, en son 2018 – 2019 Süper Lig sezonunda Fatih Terim ile şampiyonluğa uzanmıştı. Geçtiğimiz sene ligi 13. Sırada bitiren sarı kırmızılılar, bu sezon şampiyonluğun en favori adayı durumunda. Sezon başında Dursun Özbek’in başkan seçilmesi sonrasında teknik direktörlük görevine Okan Buruk getirilmişti. Takımın kadrosunu tepeden tırnağa değiştiren İstanbul ekibi ile en yakın rakibi Fenerbahçe arasında 5 puan bulunuyor. Galatasaray, MKE Ankaragücü deplasmanından 3 puan ile dönmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek! Ankaragücü ekibinden 1 puan ya da eli boş dönmesi durumunda ise haftaya kendi evinde karşılaşacağı Fenerbahçe maçının sonucu şampiyonun kim olacağını tayin edecek! Ancak, Fenerbahçe’nin de bu akşam oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasından mutlak galibiyet ile ayrılması gerekiyor!

SÜPER LİG PUAN DURUMU

MKE ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 20.00’da başlayacak! Nefes kesen karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak!

MKE ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇI İLK 11’İ

MKE Ankaragücü: Gökhan Akkan, Arda Kızıldağ, Stelios Kitsiou, Kevin Malcuit, Andrej Djokanovic, Nihad MujakiC, Taylan Antalyalı, Matej Hanousek, Felicio Mendes Joao Milson, Ali Sowe, Giorgi Beridze Galatasaray: Fernando Muslera, Victor Nelsson, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Kazımcan Karataş

MKE ANKARAGÜCÜ GALATASARAY MAÇI HAKEMLERİ

Başkentte oynanacak olan mücadelede Volkan Bayarslan düdük çalacak! Bayarslan’ın yardımcıları ise Ceyhun Sesigüzel ve Volkan Ahmet Narinç.