Magazin

Millie Bobby Brown gizlice evlendi

Stranger Things dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown ile ünlü müzisyen Jon Bon Jovi'nin oğlu Jake Bongiovi, gizlice dünyaevine girdi. Bir süredir birlikte olan çift, yaklaşık bir yıl önce nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Abone Ol

Genç çift, nişanlandıklarını sosyal medya üzerinden duyurarak mutluluklarını takipçileriyle paylaşmıştı. Millie Bobby Brown, nişanlandıklarında Jake Bongiovi'ye hitaben, "Seni şimdilik üç yazdır seviyorum, bütün yazlar boyunca sevmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Son günlerde çiftin aile arasında yapılan bir törenle gizlice evlendiği iddia ediliyordu. Bu iddialar, Bon Jovi grubunun solisti Jon Bon Jovi tarafından doğrulandı. The One Show adlı programa katılan ünlü müzisyen, oğlunun evliliği hakkında, "Evet, doğru" ifadesini kullandı.

Jon Bon Jovi, düğün hakkında detaylar verirken, "Onlar harikaydı. Çok küçük bir aile düğünüydü. Gelin mükemmeldi, Jake olabildiğince mutluydu" dedi.

Millie Bobby Brown, aylar önce Bon Jovi'nin düğünde sahne alıp almayacağı konusuna da açıklık getirmişti. Ünlü oyuncu, "Benden çıkıp herkese, baştan sona bir oyun sahnelememin istenmesi gibi geliyor bu bana. Jon Bon Jovi durmuyor! Hep tenis oynuyor ya da şan dersleri alıyor. Bence molaya ihtiyacı var, belki de üç saatlik bir molaya" demişti.