İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü? İtalyan efsanevi futbolcu 59 yaşında yaşamını yitirdi... Salvatore Schillaci kimdir, neden öldü?

Olimpiyat Oyunları'nda milli okçumuz Elif Berra Gökkır, son 16 turunda Japon okçu Satsuki Noda'yı 6-4 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. 17 yaşındaki Gökkır, kadınlar bireysel son 16 turu mücadelesinde 4-0 geride olduğu maçta dünya 3 numarası Noda'yı 6-4'lük bir dönüşle geçti. Çeyrek final mücadelesi ise saat 14.00'te başlayacak.

Elif Berra Gökkır Kimdir?

Elif Berra Gökkır, 11 Ocak 2007 doğumlu 17 yaşındaki bir Türk okçudur. Paris'teki Invalides alanında düzenlenen kadınlar bireysel sıralama yarışmasında mücadele etti. Sıralama atışlarında 671 puan toplayarak hem kariyerinin hem de Türkiye'nin kadınlar olimpiyat tarihinin en yüksek derecesini elde etti ve 64 sporcu arasında 5. sırada yer aldı. 32. turda Malezyalı Nurul Azreena Mohamad Fazıl ile karşılaştı. Bu arada, Güney Koreli Sihyeon Lim 694 puanla dünya rekoru kırarak birinci oldu.