Güncel Migros indirim kataloğu merakla bekleniyordu. Şubat ayına özel yeni indirim listesini yayınlayan ünlü marketler zincirinde yine birbirinden cazip fiyatlı ürünler tüketicilerle buluşuyor. Migros 14 Şubat tarihine kadar geçerli yeni aktüel ürünler kampanyasını duyurdu. Peki Migros’ta hangi ürünler indirimde? Migros indirim kataloğunda neler var? Migros Şubat ayı mikroskop listesi haberimizde…

MİGROS’TA BU HAFTA DEV İNDİRİMLER TÜKETİCİLERLE BULUŞUYOR

Migros’ta 2 3 4 5 Şubat tarihine kadar geçerli sabunlarda yüzde 30 indirim fırsatı var. Yine aynı tarih aralığında Migros’ta hijyenik metlerde de yüzde 40 indirim tüketicilerle buluşacak. Yeni mikroskop indirim listesinde 4 Şubat tarihine kadar buzdolabı poşetleri, çöp torbaları, pişirme kağıtları, streç film ve alüminyum folyolarda %40 indirim imkanı var. Migros’ta 2 3 4 Şubat tarihlerine kadar Kırtasiye ürünlerinde de yüzde 30 indirim var.

Migrosta 14 Subat Indirim

MİGROS’UN 8 ŞUBAT TARİHİNE KADAR GEÇERLİ İNDİRİMLERİ

Migros’un yeni kataloğunda 8 şubat tarihine kadar plastik mutfak ürünlerinde yüzde 40 indirim, saç boyaları ve saç şekillendiricilerinde ise %30 indirim kampanyası var. Yine 8 şubat tarihine kadar Migros’ta sıvı bulaşık deterjanları yüzde 25 indirimli tüm paketli sosis ve salam çeşitleri ise ikincisi %50 indirimli olarak satışa sunuluyor. Demlik Poşet çay, bardak poşet çay, bitki çayı, meyve çayı, yeşil çay ve form çaylarda da 8 Şubat tarihine kadar geçerli yüzde 30 indirim kampanyası Migros’ta tüketicileri bekliyor. Sağlıklı beslenme ve diyet ürünleri de Migros’ta 8 Şubat tarihine kadar indirimli olarak satılacak. Yulaf ezmesi, tahıllı gevrek, müsli ve granola çeşitleri de yüzde 25 indirimli fiyatı ile raflara geldi.

Migrosta 14 Subat Indirim 2

12 ŞUBAT TARİHİNE KADAR GEÇERLİ MİGROS İNDİRİMLERİ

Migros markette 12 Şubat tarihine kadar geçerli indirimlerde belli oldu. Tüm çamaşır deterjanları yüzde 25 indirimli fiyatı ile raflara gelirken aynı zamanda hava temizleyici ve oda kokusu ürünlerinde de yüzde 40 indirim var. Migros’ta yine 12 Şubat tarihine kadar ketçap mayonez ve sirke çeşitlerinde yüzde 20 indirim glutensiz ürünlerde yüzde 25 indirim tüketicileri bekliyor.

Netanyahu’dan müzakere heyetine talimat Netanyahu’dan müzakere heyetine talimat

Migrosta 14 Subat Indirim 3

MİGROS 14 ŞUBAT TARİHİNE KADAR GEÇERLİ İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

“İyisi Ucuza Migros’ta” sloganı ile Yeni migroskop kataloğunu yayınlayan Migros markette 14 Şubat’a kadar geçerli ürünlerde açıklandı. 14 Şubat tarihine kadar geçerli Migros indirimleri arasında kozmetik ürünleri, elektrikli küçük ev aletleri, Kişisel bakım ürünleri çikolata çeşitleri, çiçekler, ekmek çeşitleri ve Paşabahçe ürünleri yer alıyor.