Yaşam

Metro durdu, otobüs durakları doldu

Bursa'da şiddetli yağış nedeniyle metro seferleri durduğunda, otobüs duraklarında kalabalıklar oluştu. İzmir yolunda evlerine gitmek isteyenler, otobüslerin önünü keserek zaman zaman tartışmalara yol açtı.

Loading...

Abone Ol

Bursa'da şiddetli sağanak yağış birçok alanda olumsuz etkilere yol açarken, metro seferleri de aksadı. BURULAŞ, Acemler-Ataevler arasındaki seferlerin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu. Yağmurun metronun içine dolmasıyla birlikte, raylardan akan sular adeta şelale gibi oldu.

Bir saate yakın süren şiddetli yağmur, Bursa'da hayatı durma noktasına getirdi. Vatandaşlar ani yağmur nedeniyle hazırlıksız yakalandı ve ne yapacaklarını şaşırdılar. Yoğun yağışın etkisiyle metro seferleri aksadı ve BURULAŞ yetkilileri, Acemler-Ataevler istasyonu arasındaki hattın geçici olarak kapatıldığını bildirdi. Metro içinde yağmura yakalanan vatandaşlar tedirgin bir şekilde dışarıdaki gelişmeleri izledi. Yetkililerin uyarısıyla metroda bulunan yolcular tahliye edildi.

Yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi;

"Hava muhalefeti nedeni ile Acemler ve Ataevler istasyonları arasındaki istasyonlar yolcu girişlerine geçici süreliğine kapatılmıştır. Üniversite yönüne gidecek yolcularımız İçin metro hattımıza paralel otobüs seferleri başlamıştır. Yolcularımızın Acemler metro İstasyonu çıkışı otobüs aktarması yaparak ulaşım sağlaması önemle rica olunur. Anlayışınız İçin teşekkür ederiz."