82 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar, uzun yıllardır evli olduğu eşi Göksel Özdoğdu ile birlikte yaşarken, başka bir kadından doğduğu iddia edilen Duygu Nebioğlu, bir yıl önce Antalya'nın Akseki ilçesinde babasını mahkemeye vermişti.

BABALIK DAVASINI KAZANAN KIZININ İKİZİ ORTAYA ÇIKTI 

Dava sonuçlandığında, DNA raporu Metin Akpınar'ın Duygu Nebioğlu'nun babası olduğunu doğruladı. Ancak şimdi, Duygu Nebioğlu'nun bir ikizi daha olduğu ve bu ikizin de Metin Akpınar'a karşı bir dava açtığı ve bu davanın henüz sonuçlanmadığı ortaya çıktı.

İKİZLER EVLATLIK VERİLMİŞ

Hikaye, yaklaşık 35 yıl önce İstanbul'da tanışıp birlikte olduğu bir kadının ikiz çocuk doğurmasıyla başlıyor. İddialara göre, kadın bu ikizleri Antalya'daki bir köye terk etti ve daha sonra çocuklar devlet korumasına alındı. Antalya'nın Akseki ilçesinde yaşayan öğretmen Özdener Nebioğlu ve eşi Emine Nebioğlu, çocukları olmadığı için 1994'te evlat edinmek üzere başvuruda bulundular.

Daha sonra, evlatlık olarak alacakları çocuğun, Duygu'nun ikizi olduğunu öğrenen Nebioğlu çifti, her iki kardeşi de evlatlık edindi. Duygu ve Sevgi, büyüdüklerinde annelerinden babalarının Metin Akpınar olduğunu öğrendi. Duygu, Metin Akpınar'ın saç telini alarak bir DNA testi yaptırdı ve sonuçlar onun babası olduğunu doğruladı.

yesilcam-filmlerini-aratmayan-hayat-hikayesi-metin-akpinarin-35-yil-sonra-evlilik-disi-iliskiden-kizi-oldugu-ortaya-cikti

AĞIR TRAVMALAR YAŞADIM

Duygu Nebioğlu, bu dava sonucunda sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağrına basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım" dedi.

Ayrıca Metin Akpınar'ın uzun bir süredir bu durumdan haberdar olduğunu ancak kabullenmediğini ima etti.

"BİYOLOJİK BABAM OLMASININ MUTLULUĞUNU YAŞAYAMADIM"

Nebioğlu açıklamasında, "Henüz 21 yaşında hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Bu sebeple saygıdeğer avukatlarıma ulaştım. Metin Akpınar'ın babam olduğu, Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi kararı ile resmiyete kavuşmuştur. Adalet karşısında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz. Şaşkınım, yıllar sonra gelen mutluluk hayatımın ilk günü gibi oldu. Kamuoyuna bunu açıklamayı borç bilip sevgi ve barış içerisinde hareket edeceğimizi duyurmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Duygu Nebioğlu daha önce sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, kendisini büyüten babasına teşekkür etmiş ve ona olan sevgisini dile getirmişti.