Magazin

Merve Boluğur kısmeti açılsın diye türbe türbe dolaşıyor

Ünlü oyuncu Merve Boluğur kısmeti açılsın diye türbeye gitti. Oyunculuğunun yanı sıra yaptığı kısa evlilikler ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Yahya Efendi türbesinde tesettürlü fotoğrafını paylaşarak " Bugün yaydığı enerji ve manevi olarak çok güçlü olduğuna inandığım bir yerdeydik. İnanılmaz huzur hissettik. Allah dualarımıza icabet etsin inşallah. Yahya efendi türbesi kolaylaştırır " dedi.

Abone Ol

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü oyuncu Merve Boluğur yeniden evlenmek için türbeleri dolaşıyor. Oynadığı Acemi Cadı dizisiyle şöhrete kavuşan ve sonrasında bir çok projede yer alan ünlü oyuncu hayırlı bir eş adayı için türbeye gidip namaz kıldı dua etti.

Son dönemde her açıklamasında evlenmek istediğini söyleyen Boluğur , Beşiktaş'ta bulunan ve özellikle kısmet arayanların gittiği Yahya Efendi türbesinden fotoğraf paylaştı.

Boluğur " Bugün yaydığı enerji ve manevi olarak çok güçlü olduğuna inandığım bir yerdeydik. İnanılmaz huzur hissettik. Allah dualarımıza icabet etsin inşallah. Yahya efendi türbesi kolaylaştırır " dedi. Şimdi gözler ünlü oyuncunun türbe ziyareti sonrası eş adayı bulup bulamayacağında.