Geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le bir görüşme gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Aylardır konuşmuyorum, sabrettiniz. Cuma gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için" mesajı paylaşmıştı. 

tv100'de yayınlanan Eşit ağırlık Programının sunucusu Erdoğan Aktaş canlı yayında şunları söyledi:

Bir son dakika bilgisi paylaşayım. Yayına başlamadan bazı görüşmeler yaptım Ankara’dan çünkü bu seçimde konuşulan konulardan birisi de şu, acaba Memleket Partisi İstanbul’da ve Türkiye genelinde CHP ile ortak harekete edecek mi? Muharrem İnce CHP ile görüşmelerinden bir sonuç alamadı.
Partiye çok yakın isimlerle birkaç dakika önce konuştum ve bu durumda Memleket Partisi seçime tek başına giriyor.Muharrem İnce yarın 13 adayını açıklayacak

BOZDOĞAN-30 Operasyonu'nda 147 terör örgütü üyesi yakalandı BOZDOĞAN-30 Operasyonu'nda 147 terör örgütü üyesi yakalandı

NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le bir görüşme gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Aylardır konuşmuyorum, sabrettiniz. Cuma gününe kadar daha sabretmenizi rica ediyorum. Her şey Memleket için" mesajı paylaşmıştı.  Muharrem İnce CHP genel merkezini ziyaret etmişti. "Hayırlı olsun" ziyaretinin ardından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Cumhuriyet Halk Partisi amiral gemisidir" diyen İnce, şöyle konuşmuştu:

"Son yaşanan seçimde de ne yazık ki hem Cumhurbaşkanlığı hem de Meclis çoğunluğunu ele geçirmiş bir iktidar var. Bu psikolojik üstünlükle bu seçimlere giriyor. Onun için Sayın Genel Başkana, Sayın Özgür Özel’e, Cumhuriyet Halk Partisi amiral gemisidir. Bugün muhalefetteki en güçlü partidir, o konuda görüşlerimizi aktardık. Türkiye nasıl yeniden ayağa kaldırılır, nasıl bir topyekûn mücadele edilir bu konuda görüşlerimiz neyse dilimizin döndüğü kadar kendisiyle bunları paylaştık."