Gülcemal dizisindeki performansı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Sezen, bu kez katıldığı BAU Radyo MüzikOnAir ödül gecesindeki tarzıyla konuşuldu.

Demi Rose durmuyor! İddialı pozlarına bir yenisini ekledi Demi Rose durmuyor! İddialı pozlarına bir yenisini ekledi

Sezen'in kapri pantolonu ve büstiyeriyle tamamladığı kombini, siyah ceketiyle dikkat çekiciydi. Ancak, bu tarzı beğenilmeyince sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilere maruz kaldı. Kullanıcılar, kıyafetin uyumsuzluğu ve kombinin şaka gibi olduğunu ifade ettiler. Bazı yorumlarda, "Üstle alt ne alaka?" gibi ifadelerle tarzına tepki gösterildi.

Melis Sezen, 2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de doğdu. Lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Arnavut ve Makedonya göçmeni bir baba ile Selanik, Yunanistan göçmeni bir annenin kızı olan Sezen'in ailesi ticaretle uğraşıyor.

Sezen, bir röportajında ailesinin tiyatroya başlamasında destek olduğunu belirtti. Başka bir röportajında ise annesinin kendisini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne yazdırdığını ve oyunculuğa olan ilgisini fark ettiğini paylaştı. Sadakatsiz dizisindeki 'Derin' karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanınan Sezen, Gülcemal dizisiyle de başarılı bir çıkış yakaladı.