Gökçek, bir videoyu "Saygı duruşu ve milli marşımızla dalga geçen bu kadınlar Türk milletini temsil edemez" notuyla paylaştı. Bu paylaşımı sosyal medyada kısa sürede bir sürü yorum aldı. 

Bir haftada 2 Milyon 645 bin araç denetlendi! Bir haftada 2 Milyon 645 bin araç denetlendi!

Sosyal medyada aktif olarak paylaşımlarda bulunan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Filenin Sultanları'nın çektiği bir videoyu  "Saygı duruşu ve milli marşımızla dalga geçen bu kadınlar Türk milletini temsil edemez. Ben bunlara Türk Milli Takımı demem" notuyla paylaştı. 

FUTBOL MİLLİ TAKIMI İLE KARŞILAŞTIRDI

Melih Gökçek gelen tepki ve yorumların ardından bir paylaşımını kaldırmadı. EURO 2024'te ter döken Futbol Milli Takımı ile Filenin Sultanları'nı karşılaştırdı. Gökçek patlaşımında "Bir tarafta, golü atınca, zafer kazanınca secdeye kapanan bizim çocuklar var. Diğer tarafta ise milli değerlerle dalga geçen Ali Mahir Başarır’ın gençleri. Ben bunları mukayese edemem arkadaş." notuna yer verdi. İşte o paylaşım;

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GECİKMEDİ

Melih Gökçek'in paylaştığı videonun ardında binlerce yorum geldi. Bazı kullanıcılar paylaşımı doğru bulmazken, bazıları ise Filenin Sultanları'nın yaptığı hareketi eleştirdi. 

Editör: Elif Erbay