Magazin

Mehmet Şef, Mavi Kaptanına Ateş Püskürdü! 13 Ağustos MasterChef'te Neler Yaşandı?

MasterChef Türkiye'de Mavi Takım kaptanı belli oldu ve Mehmet Şef'in yarışmacılara yaptığı sert uyarılarla birlikte programda gergin anlar yaşanırken, en iyi katmeri yapan Nevzat, Mavi Takım'ın kaptanı olarak seçildiği bu bölümde, şeflerin değerlendirmesi sonucu kıran kırana geçen mücadele sırasında Mehmet Şef'in, "Burası deneme yeri değil, yapma yeri" diyerek yarışmacılara sert çıkışması izleyiciler tarafından büyük yankı uyandırıyor.

Abone Ol

MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor ve yeni haftaya yarışmacılar arasında büyük bir rekabetle girildi. MasterChef Türkiye'de Mavi Takım Kaptanı Belli Oldu: Mehmet Şef'ten Sert Tepki başlığıyla gündeme gelen bölümde, yarışmacılar iki adet katmer yaparak şeflere sunmak zorunda kaldı. En iyi katmeri yapan yarışmacı Mavi Takım'ın kaptanı olarak seçildi, ancak Mehmet Şef'in sert eleştirileri dikkat çekti.

Mehmet Şef'ten Sert Uyarı: "Burası Deneme Yeri Değil"

Yarışmacıların hazırladığı tabakları değerlendiren Mehmet Şef, bir yarışmacının sadece tek katmer yapmasına sert tepki gösterdi. "Diğeri nerede? Sen kaptanlıktan mı kaçıyorsun? Burası deneme yeri değil, yapma yeri," ifadelerini kullanan Mehmet Şef, yarışmacıları disipline etti ve geçmiş bölümlerde yaşanan zorlukları hatırlatarak, bu tür hataların kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Mavi Takım Kaptanı Nevzat Oldu

Yarışmacıların hazırladığı tabaklar arasında en iyi katmeri yapan Nevzat, Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. Nevzat, Kırmızı Takım kaptanı olarak ise Zeynep'i seçti. Zeynep, bu karardan memnuniyet duyduğunu dile getirerek, liderlik ruhunun gelişmiş olduğunu belirtti ve Nevzat'a teşekkür etti.