Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil 66 yaşında da çapkınlıklarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Mehmet Ali Erbil, gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırmıştı. 66 yaşındaki Erbil, genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklif etmişti.


Ancak çiftin bu birlikteliği uzun sürmemişti. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıklamıştı.

Mehmet Ali Erbil'in, evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan ayrıldığı iddia edilmiş, ayrılık sebebi olarak da genç kadının evlilik hediyesi olarak ev istemesi gösterilmişti.


Öyle ki Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın kendisinden ev istemesiyle ilişkiye nokta koyduğu iddia edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Mehmet Ali Erbil, "Ailesi reddetti kızcağızı, severek ayrılmak zorunda kaldık." itirafıyla herkesi şaşırtmıştı.

İrem Derici'den Gökhan Fırat açıklaması! 'Kalbim kırık' İrem Derici'den Gökhan Fırat açıklaması! 'Kalbim kırık'

Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki eski aşkı Gülseren Ceylan magazin gündeminden düşmüyor. Evlilik kararı almalarından kısa bir süre sonra ayrılan ikili birbirleri hakkında olay açıklamalarda bulunmuştu.

"Benim için bu olay sonsuza kadar kapanmıştır. Siz bana artık onunla ilgili hiçbir şey söylemezseniz sevinirim. Çünkü ben artık bıktım, hayatıma devam etmek istiyorum" diyen genç kadın geri adım attı. Gülseren Ceylan, Instagram hesabından şoke eden bir açıklamada bulunmuştu. Ceylan, şu ifadeleri kullanmıştı:

Mehmet Ali Erbil'in paylaşımı acaba 'Aşk yeniden mi alevlendi?' sorusunu akıllara getirdi.

ve işte o paylaşım