Bazı insanlar burç yorumlarını okumadan evden dışarı bile adım atmıyor. Gezegenlerin günlük olarak bize vereceği mesajlara göre hareket ediyorlar. O halde biz de Mayıs ayı burç yorumlarında gökyüzünde neler olacakmış bir bakalım. Unutmayın, temel burcunuz kadar yükselen burcunuz da önemlidir.

Koç ve Yükselen Koçlar: Mayıs ayı tüm burçlarda olduğu kadar sizin için de dönüştürücü olacak. İş hayatı, aşk ve sağlık hayatı için sizi şifalı durumlar bekleyebilir. İkili ilişkiler olumlu bir hava taşırken, güzel bir sürece de gireceksiniz. Ortak gelirlerinizde de artış söz konusu olabilir. Ek gelir seçenekleri karşınıza çıkabilir.

Mayıs Ayı Neler Getirebilir?

Boğa ve Yükselen Boğalar: Mayıs ayındaki güneş tutulması ve Merkür retrosu size olumlu olarak yansıyacak. Bunun yanında işten ayrılma, uzun süredir süren bir ilişkiyi bitirme söz konusu olabilir. Üzülmeyin yeni iş fırsatları karşınıza çıkabilir. Ek gelir imkânları da sizin için önemli olabilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Mayıs sizin için olumlu geçebilir. Kazançlı yeni iş fikirleri, eski aşklar gündemde olabilir. Yeni iş fırsatları ve ek gelir seçenekleri ile sevinebilirsiniz. Tarım kalan işlerinizi tamamlamanız mümkündür.

Mayıs Ayı Burç Yorumları

Yengeç ve Yükselen Yengeçler: Mayıs ayı ile başarı ve mutluluk geliyor. Eski işler ve aşklar kafanıza takılabilir. Biraz canınız sıkılsa da yine de toparlayacaksınız. Mayısın son haftası size, evlilik teklifi, çocuk müjdesi vb. getirebilir.

Aslan, Başak ve Teraziler

Aslan ve Yükselen Aslanlar: Mayıs ayı size enerji tazelemeye geliyor. Çocuklarla ilgilenme, aile büyükleri ile sorunlar ön planda olabilir. Bu dönemki işbirliklerinden doğan grup çalışmaları sizi mutlu edecektir.

Başak ve Yükselen Başaklar: Mayısın ilk haftası ödemeler ve borçlar ön plana çıkabilir. İletişimle ilgili sorunlarda çıkabilir. Ekim ayına dek size miras ya da iyi bir müşteri haberi çıkabilir. Yakın çevrenizden gelecek olan mutlu haberler ve kısa tatiller size iyi gelebilir.

Terazi ve Yükselen Teraziler: Mayıs size güzel haberler getirecek. İkili ilişkiler ve işbirliği güzel sonuçlar sunabilir. Sürpriz kazanç ve yolculuklara da hazırlıklı olabilirsiniz.

Yay, Oğlak, Kova ve Balık Etkililer

Yay ve Yükselen Yaylar: Aradığınız aşkın gelme olasılığı yüksek. Sürprizlere gebe bir ay sizi bekliyor. Yeni projeler, iş başlangıçları da olması muhtemeldir.

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Bekârlara kısmet, evlilere çocuk müjdesi gelebilir. İş beklentisi olanlara da bol kazançlı işler kapıyı çalabilir.

Kova ve Yükselen Kovalar: Mayıs ayı seyahatler, iş fırsatları getirebilir. Yeni iş teklifleri, yeni bir aşk durumu da söz konusu olabilir.

Balık ve Yükselen Balıklar: Mayıs ile beraber bolluk ve bereket geliyor. Miras ile ilgili beklentileriniz varsa da size olası olumlu sonuçlar getirebilir.