Medya

"Mavi Mağara" filminin galası görkemli bir geceyle yapıldı

Başrollerini Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın paylaştığı Prime Video'nun yeni orijinal filmi "Mavi Mağara"nın galası, 17 Ekim akşamı Frankhan’da düzenlenen özel bir etkinlikle gerçekleştirildi. Film dünyasının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği galada, sanat ve eğlence dünyasından birçok ünlü isim katılım gösterdi.

Abone Ol

Geceye Cansel Elçin, Gökhan Özoğuz, Pınar Sabancı, Yasemin Özilhan gibi tanınmış isimler damga vurdu. Prime Video Türkiye Ülke Müdürü Alptuğ Çopuroğlu, açılış konuşmasında "Mavi Mağara" projesinin yaratıcı sürecine değinerek, filmin iki yıl önce Kerem Bürsin ve Kemal Çömelek tarafından kendilerine sunulduğunu belirtti. Filmin başrol oyuncuları Cem ve Alara’nın duygusal hikayesinin izleyicilerin kalbine dokunacağını düşündüklerini ifade eden Çopuroğlu, projeye emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gecede konuşma yapan Prime Video & Amazon MGM Stüdyoları Kuzey Avrupa Orijinal Yapımlar Başkanı Tara Erer, filmin gelişim sürecini anlatırken, "Bu projeye başladığımızda yolun başındaydık. Şimdi bu başarıyı burada kutlamak harika bir his. Filmin tüm ekibine ve oyunculara teşekkür ediyorum" dedi.

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın duygusal yolculuğu

Filmin başrol oyuncusu Kerem Bürsin, hem oyuncu olarak yer aldığı hem de senaryo ekibinde yer aldığı bu projeyle ilgili düşüncelerini paylaşarak, "Bir aşk hikayesini farklı bir bakış açısıyla anlatmayı hedefledik. Sonucunda gerçek ve samimi bir film ortaya koyduğumuza inanıyorum" diye konuştu.

Filmde ilk kez başrol oynayan Devrim Özkan ise "Mavi Mağara"nın kendisi için çok özel olduğunu belirterek, senaryoyu okurken yaşadığı duygusal anlardan bahsetti. "Bu filmde içten ve doğal bir dünya kurduk. Umarım izleyen herkes de bizim hissettiğimiz bu yoğun duyguları paylaşır" sözleriyle izleyicilere duygusal bir deneyim sunduklarını dile getirdi.

Film, deniz kuvvetlerinde görevli olan Cem (Kerem Bürsin) ile eşi Alara’nın (Devrim Özkan) derin ve etkileyici aşk hikayesini konu alıyor. Okan Yalabık, Ece Dizdar, Yüsra Geyik ve Taner Birsel gibi usta oyuncuların da yer aldığı "Mavi Mağara", 18 Ekim itibariyle Prime Video’da izleyicilerle buluşacak.