Medya

MasterChef'te son yedek yarışmacı belli oldu

MasterChef heyecanla devam ediyor. Geçtiğimiz bölümlerde ana kadroya girecek son yedek yarışmacı belli oldu. Peki MasterChef'te ana kadroya giren son yedek yarışmacı kim oldu?

Abone Ol

MasterChef Türkiye’de heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yer aldığı yarışmada yedek kadrodan ana kadroya katılacak son yarışmacı belli oldu. Tek etap üzerinden gerçekleştirilen yarışmada, yarışmacılardan sarımsak kullanarak yaratıcı bir tabak hazırlamaları istendi.

Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden Huriye, sarımsağı kullanarak tatlı yapmayı tercih etti ve şefleri şaşırttı. Ancak Huriye, yarışmayı 3. sırada tamamladı. Şefler arasındaki diyaloglar da bölüme damga vurdu. Danilo Şef, bir önceki yarışmada Beza’nın ravioli yemeği ile ilgili hayal kırıklığını dile getirirken, Beza daha önce hiç ravioli katlamadığını belirtti.

MasterChef'te son yedek yarışmacı  kim oldu?

Heyecan dolu mücadelenin sonunda, ana kadroya giren son yedek yarışmacı Bera oldu. Böylece MasterChef Türkiye’de ana kadro tamamlanmış oldu ve büyük yarış için geri sayım başladı. Yarışmanın yeni bölümleri ise izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.