Magazin

MasterChef'te Kavga Çıktı, Ayşe İle Deniz'in Bıçak Tartışması Gerilimi Artırdı!

MasterChef’te eleme heyecanı devam ediyor! Mavi Takım’ın zaferi ve Kırmızı Takım’da yaşanan gerginliklerle dolu bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar!

Abone Ol

TV 8’in popüler yarışma programı MasterChef, dün akşamki bölümüyle yine izleyicileri ekran başına topladı. Şef Mehmet Yalçınkaya, Şef Danilo Zanna ve Şef Somer Sivrioğlu’nun jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, Mavi Takım kaptanı Emre, eleme öncesi takım performansını değerlendirdi. Emre, "Takım çalışmasında eksiklik görmüyorum, eşleşmeler doğruydu. Bu dokunulmazlıkta da başarılı olacağımıza inanıyorum," şeklinde konuştu.

Mavi Takım’ın eleme adaylarından biri olan Muratcan, potaya yazılmasına rağmen sakin kalmaya çalıştığını ifade etti. Muratcan, "Bu duruma tabağım kaybettiği için yazıldım olarak bakıyorum. Potadan çıkacağıma inanıyorum," diyerek moralini korudu.

Beyza Neden Potaya Gönderildi?

Eleme adayı olan Beyza, potaya gönderilme kararını sorgularken, "Kerem abi bana güvendiği için beni potaya gönderdiğini söyledi. Ancak Nigar abla da vardı, neden beni seçtiğini anlamadım," diyerek duygularını dile getirdi.

Semih Boş Oylar Karşısında Ne Düşünüyor?

Semih, eleme sürecinde aldığı boş oylar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. "Haftaya iyi başlamıştım, kimsenin bana oy vermeyeceğini düşünüyordum ama bir anda boş oylar gelmeye başladı. Potaya girme tehlikesi yaşadım," dedi.

Ayşe ve Deniz Arasında Ne Yaşandı?

Kırmızı Takım’da ise Ayşe ve Deniz arasında tezgah başında yaşanan gerginlik dikkat çekti. Mehmet Şef, "Burada neler oluyor?" diye sorduğunda, Deniz, "Doğruyorum ama Ayşe elimden bıçağı alıyor," diyerek yaşananları anlattı. Ayşe ise durumu açıklayarak, sadece yardım etmek istediğini söyledi.