"Yapayalnız" filminde Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya sürprizi "Yapayalnız" filminde Yılmaz Güney ve Ahmet Kaya sürprizi

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü, yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği kaptanlık oyunu ile ekrana geldi. Bu hafta mavi takımın kaptanlığını kazanmak için tüm yarışmacılar ter döktü. Şefler Danilo, Somer ve Mehmet, kaptanlık oyunu için yarışmacılardan tam 6 adet ıslak hamburger hazırlamalarını istedi. Türkiye'nin en sevilen sokak lezzetlerinden biri olan ıslak hamburger için yarışmacılara verilen süre ise 45 dakika oldu.

Yarışmanın başlamasıyla birlikte, yarışmacılar en lezzetli ıslak hamburgeri yapabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Zaman daraldıkça heyecan artarken, şefler sürenin sonunda tabakları tek tek değerlendirdi. En başarılı hamburgerleri çıkaran yarışmacılar arasında Semih, Ezgi, Beyza, Muratcan ve Emre öne çıktı.

Finalde, gecenin kazananı Muratcan oldu ve mavi takımın kaptanlık görevini üstlenmeye hak kazandı. Muratcan, kırmızı takımın kaptanı olarak ise Nigar'ı seçti.

MasterChef'te takımlar yeniden belirlendi

Kaptanlıkların netleşmesinin ardından, kırmızı ve mavi takım kaptanları, güçlü buldukları yarışmacıları takımlarına dahil ederek yeni ekiplerini oluşturdu. Kaptanlık oyununun ardından belirlenen takımlar, bir sonraki takım oyununda karşı karşıya gelecek.

Editör: Elif Erbay