Magazin

MasterChef'te Beyza, Zeynep Tarışması, Neden Ağladı, Ne Oldu? Beyza’yı Neden Suçladı?

Yeni bölümleriyle ekrana gelen TV8’in sevilen yarışmasının bu akşamki fragmanı yayınlandı. Bölüm tanıtımında Zeynep'in kaybolan muhallebisi yüzünden Beyza'ya yüklenmesi ve genç yarışmacıyı ağlatması tepki topladı. Peki, Zeynep ve Beyza arasında neler yaşandı? Mavi ve kırmızı takım arasındaki rekabet nasıl geçti? Zeynep, muhallebi yüzünden Beyza’yı neden suçladı? İzleyiciler tepki gösterdi mi? MasterChef Türkiye'de gelecek bölümlerde neler olacak?

Abone Ol

Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başlayan TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin bu akşamki fragmanı yayınlandı. Bölüm tanıtımında kaybolan muhallebisi yüzünden Zeynep’in Beyza’ya yüklenmesi ve genç yarışmacıyı ağlatması dikkat çekti.

Mavi ve Kırmızı Takım Arasındaki Rekabet Nasıl Geçti?

Ekranların reytinglerde üst sıralarda yer alan MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. 6 Ağustos’taki bölümde Emre kaptanlığındaki mavi takım ile Ayşe kaptanlığındaki kırmızı takım kıyasıya rekabet etti ve sezonun ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Gecede yarışmacılar Ege mezelerini hazırladı.

Zeynep ve Beyza Arasında Neler Yaşandı?

İzleyenlerden tam not alan MasterChef Türkiye’de, çekişmeli geçen dünkü bölümün ardından bu akşamki programın fragmanı yayınlandı. Tanıtıma Zeynep ile Beyza arasında yaşanan tartışma damga vurdu.

Zeynep, Muhallebi Yüzünden Beyza’yı Neden Suçladı?

Şefler, yarışmacılardan Laz böreği yapmasını istedi. Yarışma esnasında Beyza’nın ağladığı anlar izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Zeynep, kaybolan muhallebisi yüzünden genç yarışmacıyı suçlayarak buna Beyza’nın sebep olduğunu söyledi.

İzleyiciler Tepki Gösterdi mi?

Zeynep’in Beyza’ya yüklenmesi izleyiciyi de çıldırttı. Sosyal medyada kullanıcılardan tepkiler gecikmedi. Yapılan yorumlar arasında “Hırsı gözünü kör etmiş” , “Kalp kırıyor, yeter artık” cümleleri yer aldı.

MasterChef Türkiye'de Gelecek Bölümlerde Neler Olacak?

MasterChef Türkiye, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Zeynep ve Beyza arasındaki gerginliğin nasıl sonuçlanacağı merak konusu. Yarışmacıların performansları ve yaşanan dramatik anlar, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

MasterChef Türkiye'yi Nereden İzleyebilirsiniz?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümleri TV8'de yayınlanmaya devam ediyor. İzleyiciler, programı TV8 ekranlarından ve TV8’in dijital platformlarından takip edebilirler. Yarışmanın heyecan dolu anları ve sürpriz gelişmeleri her bölümde izleyicileri bekliyor.