Magazin

MasterChef Muratcan Kaç Yaşında, Mesleği Ne, Evli Mi, Ne İş Yapıyor, Aslen Nereli?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmacılarından biri olan Muratcan Sural, bu sezonun dikkat çeken isimlerinden biri oldu. MasterChef Muratcan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, evli mi, aslen nereli? İşte Muratcan Sural hakkında merak edilenler…

Abone Ol

MasterChef Türkiye 2024 yarışmacılarından biri olan Muratcan Sural, bu sezonun dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Sekiz yıldır mutfakta aktif olarak çalışan ve gastronomi alanında yüksek lisans yapan Muratcan, yenilikçi yaklaşımları ve sürdürülebilirlik çalışmalarıyla tanınıyor. Peki, MasterChef Muratcan kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, evli mi, aslen nereli? İşte Muratcan Sural hakkında merak edilenler…

MasterChef Muratcan Kimdir? Kaç Yaşında ve Aslen Nereli?

Muratcan Sural, 1997 doğumlu ve 27 yaşında. Aslen Karslı olan Muratcan, küçük yaşlardan itibaren mutfakla ilgilenmeye başladı ve eğitimini bu alanda sürdürdü. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden mezun olduktan sonra, akademik kariyerine devam ederek aynı alanda yüksek lisans yaptı.

MasterChef Muratcan Ne İş Yapıyor ve Mesleği Ne?

Muratcan Sural, 2016'dan beri aktif olarak aşçılık yapmaktadır. Yüksek lisans eğitiminin ardından, yenilikçi yaklaşımlarını ve gastronomi bilgisini mutfakta uygulamaya başladı. Yaklaşık 4 yıldır yatta ve holdingde kişisel şeflik yapmaktadır. Yarışmadaki başarısı ve özgün tabaklarıyla dikkat çeken Muratcan, yarışmanın 13. ana kadro yarışmacısı olmayı başardı.

MasterChef Muratcan Evli Mi?

Muratcan Sural’ın evli olup olmadığı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Yarışmada gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Muratcan’ın özel hayatı da izleyiciler tarafından merak edilmektedir.

Muratcan Sural, MasterChef Türkiye 2024’te yarışmaya katılan isimlerden biri olarak, ilk turda hazırladığı midyeli aslan balığı tabağı ve kullandığı yenilebilir üç boyutlu kılçık ile jüri üyelerinden tam not aldı. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’dan evet oyu alarak ikinci tura geçti. Üçlü düelloda da rakiplerinden daha iyi bir tabak hazırlayarak ana kadroya seçildi.