Magazin

MasterChef Mehmet Şefin Kızı Sude Kim, Ne İş Yapıyor? Verdiği Pozlar Babasını Deli Edecek!

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, sosyal medyada fenomen haline geldi. Cesur pozları ve eğlenceli videolarıyla dikkat çeken Sude, babasının aksine şeflik yerine içerik üreticiliğini seçti.

Abone Ol

Sude Yalçınkaya Kimdir, Ne İş Yapıyor?

MasterChef Türkiye programının sevilen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya, sosyal medyada dikkat çeken bir isim haline geldi. 2002 doğumlu olan Sude Yalçınkaya, kardeşlerinin aksine baba mesleği olan şeflik yerine sosyal medya ve YouTube’da içerik üretmeyi tercih ediyor. Babasıyla sık sık eğlenceli videolar çeken Sude, aynı zamanda Instagram’da paylaştığı cesur pozlarla da gündeme geliyor.

Sude Yalçınkaya Mesleği Ne?

Sude Yalçınkaya, sosyal medya platformlarında aktif olarak içerik üretiyor. Instagram ve YouTube'da oldukça fazla takipçisi olan Sude, özellikle güzelliği ve tarzıyla dikkat çekiyor. Paylaştığı cesur pozlarla beğeni toplayan Sude, sosyal medyada fenomen haline gelmiş durumda. Babası Mehmet Yalçınkaya ile birlikte çektiği eğlenceli videolar ise takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor.

MasterChef Türkiye yarışmacılarının çekindiği Mehmet Şef, kızı Sude'nin yanında ise tam anlamıyla pamuk gibi oluyor. Sude Yalçınkaya’nın sosyal medyada paylaştığı cesur pozlar, takipçileri tarafından beğenilse de, bazıları Mehmet Şef’in bu paylaşımlara nasıl tepki verdiğini merak ediyor. Ancak, Mehmet Şef’in kızıyla olan ilişkisi, sıcak ve destekleyici olarak biliniyor.

Mehmet Yalçınkaya’nın Diğer Çocukları Ne İş Yapıyor?

Mehmet Yalçınkaya’nın iki oğlu da babalarının izinden giderek şeflik mesleğini seçti. Emre Yalçınkaya, geçtiğimiz yıl evlenirken, küçük oğlu Utkan Yalçınkaya ise babasının gastronomi okulunun ilk mezunlarından biri oldu. Sude Yalçınkaya ise kardeşlerinden farklı olarak sosyal medya ve dijital içerik üretimiyle ilgileniyor.