Masterchef bugün elenen Beyza mı Serhat mı, Muratcan mı Çağlar mı sorusu, 11 Ağustos'taki eleme gecesi öncesinde izleyicilerin merak ettiği en önemli konu haline geldi. Bu akşam, eleme potasına giren yarışmacılardan biri Masterchef'e veda edecek.

Giray Altınok baba oldu! Ünlü çiftten mutlu haber: Minik Emir aramıza katıldı Giray Altınok baba oldu! Ünlü çiftten mutlu haber: Minik Emir aramıza katıldı

Masterchef'te kim elendi? Beyza mı Serhat mı, Muratcan mı Çağlar mı?

"Masterchef bugün elenen Beyza mı Serhat mı, Muratcan mı Çağlar mı?" sorusu, bu akşamki eleme öncesinde büyük bir merakla araştırılıyor. Masterchef'te bu akşam, eleme adayları arasında yer alan Serhat, Deniz, Beyza, Muratcan, Çağlar, Ayşe ve Nigar arasından bir yarışmacı, jürinin kararıyla yarışmaya veda edecek.

11 Ağustos Masterchef'te kim elendi?

11 Ağustos Masterchef'te, eleme potasına giren yarışmacılar arasından birinin eleneceği bu kritik gecede, Beyza mı Serhat mı, Muratcan mı Çağlar mı sorusu yanıtını bulacak. Jüri oyları sonucunda, bu akşam Masterchef'ten elenen isim belli olacak.

Masterchef'te bu akşam kim elendi?

Masterchef'te potaya giren 7 yarışmacıdan biri bu akşam yarışmadan ayrılacak. "Masterchef bugün elenen Beyza mı Serhat mı, Muratcan mı Çağlar mı?" başlığı altında merak edilen tüm detaylar, programın ilerleyen saatlerinde açıklanacak.

Masterchef, bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve elenen yarışmacının kim olduğu saat 00.15 civarında TV8 ekranlarında belli olacak

Editör: Haber Merkezi