MasterChef yarışmacısı Beril Yavuz, yemekleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. TV8'de yayınlanan ve Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'de Beril Yavuz, ikinci haftada gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Yarışmadaki başarısıyla birlikte, Beril Yavuz'un yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, MasterChef Beril kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, evli mi, aslen nereli? İşte Beril Yavuz hakkında merak edilenler…

Beril Yavuz Kaç Yaşında ve Aslen Nereli?

Beril Yavuz, Tekirdağ Saray doğumlu ve burada büyümüştür. Kıbrıs’ta eğitim almış olan Yavuz, Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden 2019 yılında mezun olmuştur. Kaç yaşında olduğu hakkında bilgi verilmemekle birlikte genç yaşında gösterdiği başarılarla dikkat çekmektedir.

Aras Bulut İynemli'ye büyük ilgi Aras Bulut İynemli'ye büyük ilgi

Masterchef Beril-1

Beril Yavuz Ne İş Yapıyor ve Mesleği Ne?

Beril Yavuz, profesyonel olarak gastronomi alanında çalışmaktadır. Kıbrıs’ta aldığı eğitimin ardından, kariyerine çeşitli ülkelerde devam etmiştir. İtalya, Bursa ve Abu Dabi gibi yerlerde çalışarak deneyim kazanan Beril, babasının rahatsızlığı nedeniyle mesleğine kısa bir ara vermiş, ancak mutfağa geri dönmüştür. Şu anda MasterChef Türkiye 2024 ana kadrosunda yarışmaktadır.

Beril Yavuz Evli Mi?

Beril Yavuz’un evli olup olmadığı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Yarışmaya odaklanan Beril, hem mesleki hem de kişisel hayatıyla MasterChef izleyicileri tarafından merak edilmektedir.

Beril Yavuz’un MasterChef Yolculuğu

Beril Yavuz, MasterChef Türkiye 2024’te ilk turda hazırladığı kestaneli dana ciğeri ile 3 evet alarak dikkat çekmiştir. İkinci turda balık çorbası yaparak en iyi yemeği hazırlayan Beril, ana kadroya seçilmiştir. Aşure ve yaratıcı yemekleriyle ana kadroya giren 10. isim olmuştur.

Editör: Haber Merkezi