Magazin

Masterchef Ayşe ELENDİ Mİ, Potada Mı? Masterchef Ayşe Afyonlu Mu, Neden Yok?

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacısı Ayşe Ekiz, eleme potasına giren 6. yarışmacı oldu. Peki, Ayşe elendi mi? MasterChef Ayşe kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Ayşe Ekiz hakkında tüm merak edilenler...

Abone Ol

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yarışmanın jürileri ve yarışmacıları arasında dikkat çeken isimlerden biri olan Ayşe Ekiz'in performansı, izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Peki, MasterChef Ayşe elendi mi? MasterChef Ayşe kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi kim? İşte, Ayşe Ekiz hakkında merak edilen tüm detaylar...

MasterChef Ayşe Elendi mi?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde eleme potasına giren 6. yarışmacı olan Ayşe Ekiz, eleme gecesinin heyecanını yaşadı. Henüz elenmediği açıklanan Ayşe, yarışmadaki yerini korumaya devam ediyor. Ancak Ayşe'nin performansı, eleme gecelerinde izleyicilerin merakla takip ettiği konular arasında yer alıyor.

MasterChef Jürileri Kimler?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunda jürilik görevini üstlenen Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna, yarışmacıların hazırladığı lezzetli yemekleri değerlendirmeye devam ediyor. Farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen yetenekli yarışmacıların kıyasıya mücadelesi, her geçen gün daha da heyecan verici hale geliyor.

Ana Kadroda Kimler Var?

2024 MasterChef Türkiye'nin ana kadrosunda birbirinden yetenekli yarışmacılar yer alıyor. İşte ana kadroda yer alan isimler:

  1. Zeynep
  2. Hakan
  3. Onur
  4. Ümmühan
  5. Deniz
  6. Çağlar
  7. Serhat
  8. Alper
  9. Ayşe
  10. Beril
  11. Semih
  12. Eda
  13. Muratcan
  14. Zeynep
  15. Nigar
  16. Beyza
  17. Emre
  18. Kaan
  19. Kerem
  20. Nevzat

MasterChef Ayşe Kimdir?

MasterChef Ayşe Ekiz, Afyonkarahisar’da çiftçilik yaparak geçimini sağlıyor. 26 yaşındaki Ayşe, tarım ve hayvancılıkla uğraşırken online olarak aşçılık eğitimi alarak yeteneklerini geliştirdi. Yarışmanın ilk turunda demi glace soslu kuzu pirzola hazırlayarak jüri üyelerinden evet almayı başaran Ayşe, kısa sürede dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Ayşe Ekiz, MasterChef Türkiye'nin ilk bölümünde kırmızı takım kaptanı olarak seçildi ve yarışmaya güçlü bir başlangıç yaptı. Ancak yarışmadaki performansı izleyiciler tarafından yakından izleniyor ve eleme potasına girmesi merak konusu oluyor.