Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024 Zuhal Topal'la yemekteyiz büyük ödülü kim kazandı? 17.05.2024

MasterChef All Star'ın bu yılki final bölümü, 7 Ocak Pazar gecesi canlı yayında izleyicilerle buluşacak. Bu özel gecede Esra, Tahsin, Barbaros ve Hasan, birincilik için kıyasıya rekabet edecekler. Programın başından beri süren mücadelede öne çıkan bu dört yetenekli yarışmacı, şampiyonluk için birbirleriyle yarışacaklar.

Finale kalan 5 isim arasında yer alan Sergen'in elenmesi sonrasında geriye kalan Esra, Tahsin, Barbaros ve Hasan, MasterChef All Star'ın zirvesine çıkmak için kıyasıya mücadele ediyorlar. Final gecesi, sezonun en heyecanlı anlarına tanıklık edecek ve birincinin belirlendiği an, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

MasterChef All Star'ın final bölümü için geri sayım başladı. 7 Ocak Pazar gecesi, ekran başındaki izleyiciler bu büyük finali kaçırmamak için hazır olmalı. Kimin zirveye çıkacağı ve bu yılki şampiyonun kim olacağı sorusu, izleyicilerin merakla beklediği anı işaret ediyor. MasterChef All Star'ın bu unutulmaz finalini kaçırmamak için tarihleri not alın ve bu heyecan dolu geceye tanıklık edin!