Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. 

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen depremle ilgili AFAD, saat 10.55’te meydana gelen sarsıntının 9,69 kilometre derinlikte yaşandığını duyurdu.

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları söyledi: 

"Malatya Doğanşehir'de 4,3 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramaları için yönlendirilmiştir. Gelişmeleri anbean takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." 

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Malatya Valisi Ersin Yazıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde AFAD ve ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha taramaları için yönlendirildiğini belirterek, "Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. Doğanşehir ilçemizde yaşanılan 4,3 büyüklüğündeki artçı depremde kurumlarımıza ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun" ifadesini kullandı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt da şu ana kadar kendilerine ulaşan herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını belirterek, "Hemşehrilerimize geçmiş olsun. Bölgede taramalarımız devam ediyor" dedi.
 

İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhi belli oldu İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhi belli oldu