Müzik ve sahne performansıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mahsun Kırmızıgül, son dönemde müzikten sinema ve dizi sektörüne uzanan başarısıyla da adından sıkça söz ettiriyor.

Asıl adı Abdullah Bazencir olan ancak Mahsun Kırmızıgül olarak tanınan ünlü sanatçı, özellikle sosyal medyada dolaşan 'öldü' haberlerine sert tepki göstermişti.

Şarkıcının yıllar önce yayınladığı ve hala pek çok kişinin dilinden düşmeyen "Dinle" şarkısı ise 23 Nisan etkinliklerinde kullanılacaktı. Ancak iddiaya göre bir okul müdürü tarafından bu şarkının kullanımına izin verilmedi.

Mahsun Kırmızıgül, Ankara'daki bir okulda çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında şarkısının yasaklanmasına tepki gösterdi ve çocukların bu durumdan çok üzgün olduğunu belirtti.

Kırmızıgül, Instagram hesabından paylaştığı videoya şu notu düştü:

"Ankara Akyurt ilçesinde 23 Nisan kutlamalarında çocuklar “Dinle ” şarkısını prova yapıyorlar. Ama Okul Müdürü Yasemin Pelit şarkının sözlerinin uygun olmadığını dile getirip çocuklara yasağı koyuyor. Ve çocuklar çok üzgünler. Yapma Müdüre Hanım, gün çocukların günü, hem o şarkının sözlerinde kötü bir şey olsa çocukların velileri ve öğretmenleri böyle bir şeye izin vermezler. O çocukların bayramda yüzlerinin gülmesini emeklerinin karşılığını kesmeyin Müdür Bey! Bırakın şarkıyı sözleri ile okusunlar..."

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i çeken gazetecilere şok saldırı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'i çeken gazetecilere şok saldırı!