Yalı Çapkını dizisi: Evden kovuluyor! Yalı Çapkını dizisi: Evden kovuluyor!

Mahsun Kırmızıgül, ev almak için ayırdığı 120 milyon TL'yi "Prestij Meselesi" filmine yatırdı ancak toplam gişe geliri 100 bin kişiyi geçmediği için zarar etti. Kırmızıgül, bu maddi kaybın ardından sahnelere geri dönmeye karar verdi.

"Prestij Meselesi" filmi, Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği ve başrollerini Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Nursel Köse, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Ali Sürmeli, Erkan Petekkaya, Defne Samyeli, Celil Nalçakan, Zafer Ergin ile Erdal Özyağcılar'ın paylaştığı bir yapımdı. Film, 3 Şubat 2023'te vizyona girdi ancak 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle kısa süre sonra vizyondan kaldırıldı ve 2 Haziran'da yeniden seyirciyle buluştu. Ancak Kırmızıgül, filmden ciddi anlamda zarar etti.

2020 yılında ev almak için biriktirdiği parayı "Prestij Meselesi" için harcayan Kırmızıgül, film gişede beklenen ilgiyi göremeyince büyük bir maddi kayba uğradı. Film, 8 haftada sadece 8 milyon TL kar elde ederken, Kırmızıgül 112 milyon TL zarara uğradı. Ekonomik olarak zorlanan Kırmızıgül, bu kaybın ardından sahnelere geri dönmeye karar verdi.