Ceylan Ertem'den olay ilişki itirafı geldi! Ceylan Ertem'den olay ilişki itirafı geldi!

Madonna, 15 Temmuz'da başlayacak olan "Celebration" (Kutlama) adlı turnesine kısa bir süre kala ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geçirerek yoğun bakımda tedavi görmüştü.

madonna sahneye geç çıktı

Tedavisinin ardından Londra'da dünya turnesine başlayan pop yıldızı, müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Ancak sahneye geç çıkması nedeniyle hayranlarının tepkisiyle karşılaşan Madonna, konuyla ilgili açıklama yaparak durumu izah etti.

Madonna'nın Temsilcilerinden Açıklama Geldi

New York konserine giden iki kişi, 65 yaşındaki şarkıcıya karşı dava açtı. Şarkıcının temsilcileri, davayla ilgili açıklama yaparak, "Barclays'deki konser planlandığı gibi başladı, ancak sadece 13 Aralık'ta sesle ilgili teknik bir arıza meydana geldi. Bu sorun gecikmeye neden oldu ve basında haberlere konu oldu. Bu davaya karşı çıkacağız" dedi.

Madonna'dan Gönderme

madonna dava edildi

Madonna, resmi bir açıklama yapmasa da konser sırasında şarkıcısının "Bir kraliçe asla geç kalmaz" demesi, davaya gönderme olarak yorumlandı.

Ne Yaşanmıştı?

madonna cevap verdi

Şarkıcının konserine giden Michael Fellows ve Jonathan Hadden adlı iki kişi, Madonna'nın belirtilen konser başlangıç saatine uymadığını iddia ederek şarkıcıya dava açtı.

13 Aralık'ta New York'ta Barclays Center'da düzenlenen konsere katılan hayranlar, konserin 20:30'da başlaması gerektiği halde 22:30'da başladığını ifade etti. Geç başlayan konserin aynı zamanda geç bitmesi, toplu taşıma seçeneklerini kısıtladığı için konseri izlemeye gidenleri zor durumda bıraktı.

Benzer bir durum daha önce, 2016 yılında da yaşanmıştı. Rebel Heart Turnesi'ne çıkan Madonna, konserlere iki saat gecikme nedeniyle tepki almıştı.