Brezilyalı fenomen Luana Andrade (29), Sao Paulo'da liposuction ameliyatından bir gün sonra hayatını kaybetti. İşlem sırasında komplikasyonlar yaşandığı ve ünlü fenomenin tam dört kez kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirtildi.

Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla vefat etti Kenya Genelkurmay Başkanı Ogolla vefat etti

Sao Luiz Hastanesi'nden yapılan açıklamada, işlemin Brezilyalı modelin ailesi tarafından seçilen özel bir doktor ve anestezist tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.

Daily Mail'nin haberine göre hastane, ameliyatın yarıda kesildiğini ve testlerde "büyük tromboz" tespit edildiğini söylendi. Luana Andrade, "ilaç ve hemodinamik" tedavisini gördüğü yoğun bakım ünitesine nakledildi.

LİPOSUCTİON BAZEN ÖLÜMCÜL OLABİLİR! 

Hastaneden yapılan açıklama, oldukça dikkat çekti. Plastik cerrah Diovane Ruaro'ya göre Luana Andrade'nin sağlık durumu iyiydi. Ruaro, "Ameliyat öncesi yeterli bir prosedür uygulansa da, ne yazık ki bizi üzen bu ölüm gerçekleşti" açıklamasında bulundu. Ruaro, liposuction prosedürlerinin bazen ölümcül komplikasyonlara yol açabileceğini söyledi.

LİPOSUCTİON NEDİR? 

Obezite gibi kilo problemleri olmayan fakat bölgesel olarak zayıflama yöntemleriyle giderilemeyen yağlanmalara sahip kişilerde, var olan fazla yağ dokusunun uzaklaştırılması ve vücuda daha iyi bir şekil kazandırılması için uygulanan cerrahi yöntemlere Liposuction (liposakşın) ismi verilir.