Spor

Lille FB maçı TV8,5’ta mı yayınlanacak, UEFA 3. ön eleme Fenerbahçe maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile karşılaşıyor. Rövanş öncesi avantaj sağlamak isteyen sarı-lacivertliler, Hainaut Stadı'nda zorlu bir mücadele verecek. Peki, Lille FB maçı TV8,5’ta mı yayınlanacak?

Abone Ol

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçı için geri sayım başladı. Fenerbahçe, ilk maçında Fransa’nın güçlü ekiplerinden Lille ile karşı karşıya gelecek. Rumen hakem Istvan Kovacs'ın yöneteceği bu önemli mücadele, Paris Olimpiyatları nedeniyle Hainaut Stadı'nda oynanacak. Sarı-lacivertli ekip, deplasmanda galibiyet alarak rövanş maçı öncesinde avantaj elde etmeyi hedefliyor. Futbolseverler, Fenerbahçe Lille maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İşte bu kritik maçın tüm detayları... Lille FB maçı TV8,5’ta mı yayınlanacak? 

Lille - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Lille - Fenerbahçe maçı 6 Ağustos Salı günü saat 21.30'da başlayacak. Karşılaşma, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Lille - Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'ler

Lille: Chevalier, Santos, Diakite, Alexsandro, Gudmondsson, Andre, Bouaddi, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Szymanski, Osayi, Tadic, Maximin, Dzeko.

Rumen Hakem Düdük Çalacak

Lugano'yu eleyerek Şampiyonlar Ligi yolundaki ilk engelini geçen Fenerbahçe, 3. tur ilk maçında Fransız ekibi Lille'e konuk olacak. Paris Olimpiyatları nedeniyle Hainaut Stadı'nda oynanacak olan bu mücadele saat 21.30'da başlayacak ve Exxen'den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi, Rumen Istvan Kovacs olacak. Kovacs'ın yardımcılıklarını, aynı ülkeden Mihai Marica ve George Florin Neacsu yapacak.

Sarı-lacivertli ekip, bugün sahadan iyi bir skorla ayrılarak rövanş maçı öncesinde avantaj elde etmek istiyor. Teknik direktör Jose Mourinho, oyuncularıyla yaptığı toplantıda galibiyet istediğini vurguladı. Lille'den daha iyi bir takım olduklarının altını çizen Portekizli teknik adam, "Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için rövanş öncesi sahadan istediğimiz bir skorla ayrılmalıyız" dedi. Mourinho, şimdiye dek oynadığı tüm eleme maçlarını kazanmış durumda.

Exxen Canlı İzle Lille Fenerbahçe Maçı Şifresiz Ekranı

Fenerbahçe Lille maçı canlı olarak Exxen'den yayınlanacak. UEFA maçlarını canlı ve naklen yayımlama haklarını elinde bulunduran Exxen Dijital Platformu haricinde maçları izlemek mümkün değil. Futbolseverlerin Exxen üyeliği yaptırması gerekiyor.

Exxen Dijital Platform üyelik ücretleri şu şekildedir:

  • Exxen reklamlı paket - 327,90 TL / ay
  • Exxen reklamsız paket - 390,90 TL / ay

Fenerbahçe’nin Muhtemel Play-off Rakibi

UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri play-off turu eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe, Lille eşleşmesini geçmesi durumunda Çekya temsilcisi Slavia Prag ile Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'nin eşleşmesinden tur atlayacak ekiple play-off etabında mücadele edecek.

Exxen'e Nasıl Üye Olunur?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen Dijital Platformu UEFA maçlarını yayımlamaya yetkili tek yayıncı olarak bulunuyor. Futbolseverler, mücadeleleri takip edebilmek için platforma üyelik yaptırmak zorunda. Exxen’e üye olmak için Exxen adresine giderek gerekli yönergeleri takip edebilirsiniz. Ayrıca Google Play ve App Store mağazalarından Exxen uygulamasını indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz.