Magazin

Lana Del Rey’in sürpriz evliliği: Timsah rehberi ile nikah masasına oturdu!

Ünlü şarkıcı Lana Del Rey, hüzünlü aşk şarkılarıyla tanınırken bu kez özel hayatındaki sürpriz gelişmelerle gündemde. Uzun süredir aşk hayatında aradığı mutluluğu bulamayan sanatçı, ani bir kararla timsah turu rehberi Jeremy Dufrene ile dünyaevine girdi.

Abone Ol

Lana Del Rey, geçtiğimiz haftalarda ilişki iddialarını reddetse de, el ele görüntülendiği Jeremy Dufrene ile ilişkisini gizli bir düğünle resmileştirdi. Louisiana’da gerçekleşen bu sürpriz düğün, sanatçının hayranlarını şaşkına çevirdi. Düğünün, Dufrene'in rehberlik yaptığı nehir kıyısında yapılması, çiftin sade ve samimi bir atmosferde evlenmeyi tercih ettiğini gözler önüne serdi.

İnkar Edilen İlişki, Nikah Masasına Taşındı

Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene’in yolları, 2019 yılında bir tur sırasında kesişmişti. Timsah turu rehberi olan Dufrene ile tanışıklığı o dönem başlayan Del Rey, bir süre sonra ilişkilerini inkar etse de, ünlü şarkıcının Eylül ayında katıldığı bir düğünde sevgilisiyle el ele görüntülenmesi, aşkın artık gizlenmediğini ortaya koydu.

Hayranlarını Şaşırtan Düğün

Bugüne kadar aşk hayatında aradığını bulamayan Lana Del Rey’in ani evliliği, hayranlarını adeta şoke etti. Düğün sabahı ortaya çıkan fotoğraflar, sanatçının rüya gibi gelinliğiyle damadın yanına babasının kolunda yürüdüğünü gösteriyor. Düğünde, şarkıcının kardeşleri Caroline ve Charlie de yer aldı.

39 yaşındaki Del Rey’in bu evliliği ilk olurken, Jeremy Dufrene'in daha önce bir evlilik yapmış olduğu ve üç çocuğu olduğu biliniyor.

Aşk Nasıl Başladı?

Dufrene, Louisiana’da turistlere bölgenin vahşi yaşamını tanıttığı turlarıyla biliniyor. Çiftin ilişkisinin nasıl başladığı bilinmese de, Del Rey’in daha önce birkaç ünlü isimle aşk yaşadığı biliniyor. Ancak bu kez müzik dünyasından olmayan bir isimle sürpriz bir şekilde hayatını birleştiren ünlü şarkıcı, aşk hayatında yeni bir sayfa açtı.

Şimdilik evlilikle ilgili daha fazla detay bilinmiyor, ancak Lana Del Rey ve Jeremy Dufrene’in Louisiana’daki bu ani evliliği şüphesiz uzun süre konuşulacak.