Siyasette "teğmen" polemiği: CHP lideri Özel'den Erdoğan'a yanıt Siyasette "teğmen" polemiği: CHP lideri Özel'den Erdoğan'a yanıt

Kuveyt'in Mangaf bölgesindeki bir binada sebebi henüz bilinmeyen  sebeple yangın çıktı. İlk belirlemelere göre olayda en az 39 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı, bazıları ağır olmak üzere 43 kişiden fazla yaralının olduğunu açıkladı.

Yaralılar hastaneye sevk edildi

21  vaka Adan Hastanesi'nde, 6 vaka Farwaniya Hastanesi'nde, 1 vaka Amiri Hastanesi'nde, 11 vaka Mübarek Hastanesi'nde ve 4 vaka Jaber Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Sağlık Bakanlığı yetkilileri, yaralıların durumlarının yakından takip edildiğini ve gerekli tüm ihtiyaçların karşılanmasını sağlamak için ilgili hastaneler ve yetkililerle koordinasyon sağlandığını açıkladı.

Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri yangını uzun uğraşların ardından söndürdü. Sivil savunma ve sağlık ekipleri ise 11 kişiyi kurtardı.

Can kayıplarının çoğu duman kaynaklı

Yetkililer, can kayıplarının çoğunun dumandan kaynaklı olduğunu belirtti. Yangının çıkış nedeninin ise araştırıldığını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi