Netflix, 2024 yılında izleyicisiyle buluşturacağı yeni Türk dizisi "Kuşatma" için hazırlıklara başladı. Dizinin oyuncu kadrosu netleşti ve başrolde Aslı Enver yer alacak. İşte, merakla beklenen dizinin detayları ve oyuncu kadrosu...

"Kuşatma" Dizisinin Konusu Nedir?

"Kuşatma" dizisi, Nihal ve Osman karakterlerinin karşılıklı hamlelerle güç savaşı yaşadığı çarpıcı bir hikayeyi anlatacak. Dizinin senaryosu, daha önce "Kiralık Aşk", "Ufak Tefek Cinayetler", "Kuş Uçuşu" ve "Şahane Hayatım" gibi başarılı projelere imza atan Meriç Acemi tarafından yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise Kapadokya’da çekilen "Siyah Kalp" dizisini yöneten Uluç Bayraktar oturacak.

"Kuşatma" Oyuncu Kadrosu Kimler Var?

Başarılı oyuncu Aslı Enver, "Kuşatma" dizisinde Nihal karakterine hayat verecek. 10 Mayıs 1984 doğumlu olan Aslı Enver, tiyatroya Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladı ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Enver, daha önce "Kavak Yelleri", "Babil", "İstanbullu Gelin", "Kış Güneşi" ve "Suskunlar" gibi yapımlarda rol aldı. 2022 yılında Berkin Gökbudak ile evlenen oyuncu, kızı Elay’ın doğumuyla annelik molası vermişti.

Netflix’in yeni projesi “Kuşatma” dizisinde Nihal karakterini canlandıracak olan Aslı Enver, oyunculuğa annelik molası verdikten sonra ekrana geri dönüyor. Kızı Elay’ın bir yaşına girmesiyle çalışma hayatına dönme kararı alan başarılı oyuncu, Tims&B’nin Netflix için çekeceği “Kuşatma” dizisiyle el sıkıştı. Dizinin senaryosu, “Kiralık Aşk”, “Ufak Tefek Cinayetler”, “Kuş Uçuşu”, “Şahane Hayatım” gibi çok özel senaryolarla büyük fark yaratan Meriç Acemi’ye ait.

Kuşatma Dizisi Nihal (Asli Enver) Kimdir? Aslen Nereli, Evli mi, Çocuğu Var Mı? 

Kuşatma dizisinde kadın başrol olarak yer alacak Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 Londra doğumludur. 2024 yılı itibariyle 40 yaşında olan güzel oyuncu, 165 cm boyundadır. Müjdat Gezen Sanat Merkeziyle tiyatroya adım atan Enver, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Mine Ergun karakteri ile tanınan Aslı Enver, Babil, İstanbullu Gelin, Kış Güneşi, Suskunlar gibi yapımlarda da rol almıştır. Başarılı oyuncu, 2022 yılında Berkin Gökbudak ile evlenmiştir.

Aslı Enver Eşi Kim (2)

Aslı Enver Aslen Nereli?

Kıbrıs Türkü bir baba ve eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londra'da doğdu. 12 yaşına kadar Londra'da yaşadıktan sonra ailesiyle Türkiye'ye taşındı. Tiyatroya, ülke değişimi nedeniyle yaşadığı bocalama döneminde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladı.

Aslı Enver Kaç Yaşında?

10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da dünyaya gelen Enver, Kıbrıslı bir Türk babanın ve eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğudur. 12 yaşına kadar Londra'da yaşayan Enver, ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşınmıştır.

Aslı Enver Nasıl Ünlü Oldu?

İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Aslı Enver, ilk oyunculuk deneyimini "Hayat Bilgisi" dizisiyle yaşadı. 2007 yılında başrolünü İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Pelin Karahan ile paylaştığı "Kavak Yelleri" dizisiyle adını duyurdu.

Aslı Enver Eşi Kim (4)

Beren Saat'ten büyük geri dönüş! Yeni dizisi ve dudak uçuklatan ücretiyle gündemde Beren Saat'ten büyük geri dönüş! Yeni dizisi ve dudak uçuklatan ücretiyle gündemde

Aslı Enver'in Çocuğu Kimden?

Aslı Enver-Berkin Gökbudak çiftinden müjdeli haber 4 Temmuz'da gelmiş; ikili, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen kızlarına Elay adını vermişti.

Aslı Enver Disleksi Hastası mı?

InStyle dergisine verdiği röportajda çocukluğundan beri disleksi (öğrenme güçlüğü) hastalığı olduğunu söyleyen Enver, "Bir şey okumak benim için çile" demiştir.

Aslı Enver'in İlk Eşi Kimdir?

Ünlü oyuncu, 2012-2015 yılları arasında meslektaşı Birkan Sokullu ile evliydi. Aslı Enver'in ilk eşinin Birkan Sokullu olduğunu yeni öğrenenler şaşkınlıklarını, "Gerçek mi bu yoksa senaryo mu?" diyerek dile getirdi.

Aslı Enver Eşi Kim (3)

Aslı Enver Şu An Kiminle Evli?

Oyuncu Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile evlendi. Oyuncu, 12 Kasım günü aile arasında bir törenle dünyaevine girdi.

Aslı Enver Burcu Ne?

Demet Evgar ve Aslı Enver boğa burcu kadınları olarak dikkat çekiyor. Boğa burcu kadınları gerçekten çok güzel.

Aslı Enver Nerede Oturuyor?

Aslı Enver, sevgilisi Kerem Tunçeri ile daha rahat görüşebilmek için Caddebostan'daki Sabiha Hanım Korusu'ndan 16 bin TL'ye ev tuttu.

Editör: Haber Merkezi