Netflix, 2024 yılında izleyicisiyle buluşturacağı yeni Türk dizisi "Kuşatma" için hazırlıklara başladı. Dizinin oyuncu kadrosu netleşti ve başrolde Aslı Enver yer alacak. İşte, merakla beklenen dizinin detayları ve oyuncu kadrosu...

"Kuşatma" Dizisinin Konusu Nedir?

"Kuşatma" dizisi, Nihal ve Osman karakterlerinin karşılıklı hamlelerle güç savaşı yaşadığı çarpıcı bir hikayeyi anlatacak. Dizinin senaryosu, daha önce "Kiralık Aşk", "Ufak Tefek Cinayetler", "Kuş Uçuşu" ve "Şahane Hayatım" gibi başarılı projelere imza atan Meriç Acemi tarafından yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise Kapadokya’da çekilen "Siyah Kalp" dizisini yöneten Uluç Bayraktar oturacak.

Aslı Enver (2)

"Kuşatma" Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Başarılı oyuncu Aslı Enver, "Kuşatma" dizisinde Nihal karakterine hayat verecek. 10 Mayıs 1984 doğumlu olan Aslı Enver, tiyatroya Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde başladı ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Enver, daha önce "Kavak Yelleri", "Babil", "İstanbullu Gelin", "Kış Güneşi" ve "Suskunlar" gibi yapımlarda rol aldı. 2022 yılında Berkin Gökbudak ile evlenen oyuncu, kızı Elay’ın doğumuyla annelik molası vermişti.

Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti Ünlü pop starı Michael Jackson’ın ağabeyi Tito Jackson 71 yaşında vefat etti

Dizinin Diğer Oyuncuları Kimler?

Dizide Nihal karakterine eşlik edecek Osman karakterini canlandıracak erkek oyuncu da belirlendi. Televizyon Dünyası'nda yer alan habere göre, Aslı Enver’in partneri ünlü oyuncu Engin Akyürek olacak. Dizinin diğer oyuncuları hakkında henüz detaylı bilgi verilmemiş olsa da projede birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı belirtiliyor.

"Kuşatma" Dizisinin Çekimleri Nerede?

Dizinin çekimlerine başlanmış olup, hikaye Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde geçecek. "Kuşatma" dizisi, izleyicilere hem görsel hem de duygusal bir şölen sunacak. Dizinin konusundaki satranç benzetmesi ise karakterlerin karmaşık ve stratejik ilişkilerine dikkat çekiyor.

Kızı Elay’ın bir yaşına girmesiyle çalışma hayatına dönme kararı alan Aslı Enver, Tims&B’nin Netflix için çekeceği "Kuşatma" dizisiyle el sıkıştı. Bu projede yer alacak olması, Enver hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

Dizinin Yayın Tarihi Ne Zaman?

Netflix'in "Kuşatma" dizisi 2024 yılında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yayın tarihi henüz netleşmemiş olsa da, çekimlerin tamamlanmasının ardından duyurulması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi