Yaşam

Kuşadası plajları halka açılıyor

Kuşadası Belediye Başkanı olan Ömer Günel Kuşadası'nın halka açıldığını duyurdu. Günel hizmetlerin sınırsız olacağı bu plaja herkesi davet etti.

Abone Ol

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, i401 bin 12 metrekare olan plaj alanını belediyeye devrettiğini açıkladı. Şemsiye ve şezlongların da ücretsiz olacağını belirten Günel "Tatil planı yapmakta olan herkesi bu yaz Kuşadası'nın halka açık pırıl pırıl plajlarında denizin, güneşin ve kumun tadını çıkarmaya davet ediyoruz" dedi.

Plajlar gelir kapısı değildir

"Eski protokolün iptalinden bugüne kadar geçen süre içerisinde de Kuşadası Belediyesi olarak kentimize, hemşehrilerimize ve konuklarımıza duyduğumuz sorumluluğun gereği olarak, plajlarımızın bakım ve temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdürüyorduk. Plajlarımızın bakım, temizlik ve düzenlemesini yapmayı bir kamu hizmeti olarak görüyoruz. Plajları bir gelir kapısı olarak değerlendirmiyoruz. Yeni protokol ile çalışmalarımıza daha da hız verdik." dedi

Herkesi Kuşadasına bekliyoruz

"Tertemiz plajlarımızın sezon boyunca tam kapasite ile hizmet verebilmesi için gerekli planlamaları tamamladık. Tatil planı yapmakta olan herkesi bu yaz Kuşadası'nın halka açık pırıl pırıl plajlarında denizin, güneşin ve kumun tadını çıkarmaya davet ediyoruz. Kuşadası Belediyesi olarak talep, ihtiyaç ve beklentilerinizi karşılamak üzere yanınızda olmayı, özen ve titizlik içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz." dedi.