21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran'ı bulmak için başlatılan geniş çaplı arama çalışmaları sürüyor. 112 Acil Sağlık, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekiplerinin yer aldığı 149 kişilik bir ekip, tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Ancak her geçen gün ailenin umutları biraz daha tükeniyor.

Anne Yüksel Güran, kızının bir an önce bulunması için gözyaşları içinde çağrıda bulundu. Okulların açılmasına kısa bir süre kala, “Narin olmazsa yaşayamam” diyerek acısını dile getiren anne, “Bütün çocuklar kapımın önünden gidiyor, okul karşımda, ama benim Narin’im yok” diye konuştu.

Sosyal medyada çirkin yorumlar: “Kendimizi bırakmışız, devletimizi meşgul etmesin”

Anne Yüksel Güran, sosyal medyada yapılan çirkin yorumlara da isyan etti. Kızının kaybolması üzerinden alay edilmesine ve devletin çalışmalarının eleştirilmesine tepki gösteren Güran, “O kadar çirkin yorumlar geliyor ki, çocuklarımı üzüyorlar. Devleti, polisi, jandarmayı meşgul ediyorlar. İnsan böyle bir durumda dalga geçemez” dedi.

“Bütün ailem mahvoldu”

Kızının bulunması için her yolu denemeye hazır olduğunu belirten anne, “Bütün ailem mahvoldu. Dünya malı Narin’den daha mı kıymetli? Eğer biri kızımı bulursa ona her şeyimi veririm, yeter ki kızım sağ salim evine dönsün” dedi.

Gözaltı süreci hakkında da bilgi veren Güran, hem kendisinin hem de eşinin ve çocuklarının titizlikle sorgulandığını belirtti. Ancak devletin bu hassas çalışmalarından dolayı memnun olduğunu ifade etti.

“Kızım sağ salim bulunsun, Türkiye’nin önünde teşekkür edeceğim”

ASELSAN, yerli üretim telsizleri paylaştı ASELSAN, yerli üretim telsizleri paylaştı

Kızının sağ salim bulunması durumunda büyük bir mevlit vermek istediğini söyleyen anne Yüksel Güran, “O kadar acı gördüm ki, kızıma kavuştuğumda onu bulana teşekkür edeceğim ve Türkiye’nin önünde kızımla çiftetelli oynayacağım” ifadelerini kullandı.

Editör: Elif Erbay