Eğitim

KPSS sınav giriş yerleri açıklandı mı? KPSS giriş belgesi nasıl alınır?

KPSS'ye sayılı günler kala adaylar son bir gayret "KPSS sınav giriş yerleri açıklandı mı?", "2024 KPSS yerleri belli oldu mu", "KPSS lisans ne zaman açıklanacak", "KPSS giriş belgesi nasıl alınır" sorularına yanıt arıyor. İşte o soruların yanıtları...

Abone Ol

Bu yıl düzenlenecek Kamu Personeli Seçme Sınavı'na sayılı günler kaldı. 

KPSS lisans oturumlarına katılacak adaylar, sınav gününe sayılı günler kala son hazırlıklarını yapıyor.

Adayların ilk merak ettiğiyse "KPSS sınav giriş yerleri açıklandı mı?" Bir taraftan sınava hazırlanan adaylar bir taraftan da "2024 KPSS yerleri belli oldu mu", "KPSS lisans ne zaman açıklanacak", "KPSS giriş belgesi nasıl alınır" sorularına yanıt arıyor. 

KPSS giriş yerleri açıklandı mı?

İşte "KPSS sınav giriş yerleri açıklandı mı?" Bir taraftan sınava hazırlanan adaylar bir taraftan da "2024 KPSS yerleri belli oldu mu", "KPSS lisans ne zaman açıklanacak", "KPSS giriş belgesi nasıl alınır" sorularının yanıtları. 

KPSS lisans sınavında Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarıyla Alan Bilgisi Testi ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) oturumları olacak. 

KPSS Memur Mülakatlarına Nasıl Hazırlanılmalı? KPSS Memur Mülakatlarına Nasıl Hazırlanılmalı?

KPSS giriş belgesi nasıl alınır?

2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları için adaylar sınav giriş belgelerine ÖSYM'nin sitesinden ulaşabiliyor.

KPSS lisans ne zaman açıklanacak?

14 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarına girecek adayların sınav salonları belirlendi. Adaylar, sınava giriş belgelerini 04 Temmuz 2024 tarihi saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebilecekler.