Kolpaçino filminin sevilen karakteri "Galerici Şahin" olarak bilinen Serkan Şengül mide ameliyatı oldu ve ameliyathaneye girerken renkli görüntüler ortaya çıktı.

Ameliyata giriş esnasında yaşananlar bir hayli güldürdü. Doç. Dr. Ali Durmuş tarafından yapılan ameliyat oldukça başarılı geçti ve ortaya keyifli görüntüler ortaya çıktı.

Serkan Şengül Kimdir?

Aslen Ankaralı olan Serkan Şengül askerliğini Kütahya’da yapmıştır. 1999 senesinde farklı bir meslekle yaşamını sürdürmekteyken oyuncu Şafak Sezer ile tanışması hayatını değiştiren etkenler arasında yer almıştır. Şafak Sezer ile beraber Sıdıka isimli dizi filminde rol alarak ilk deneyimini yaşamıştır. Bunun sonrasında ise birçok TV dizilerinde ve sinema filmlerinde rol almıştır.

Serkan Şengül oyunculuk Kariyerinde dönüm noktası olan Kolpaçino ve Kolpaçino Bomba Sinema filmleri ile olmuş ve aynı zamanda Galerici Şahin karakterine hayat vererek toplumumuzun büyük ilgilerine maruz kalmıştır. İlk başrolünü Kolpaçino sinema filmi ile üstlenmiş olup Kutsal Damacana 2 İtmen ve Kolpaçino Bomba Sinema Filmi ile devam etmiştir.

Yakışıklı oyuncu 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu Şafak Sezer ile başlayan oyunculuk hayatı sayesinde birçok dizi ve film ile rollere sahip olmuş ve bir süre sonra usta ünlüler arasında yer almayı başararak büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Serkan Şengül her zaman üstlenmiş olduğu rolleri sayesinde izleyicilerine hem kahkahalar attırmış zaman zamanda duygulandırmıştır. Fakat ünlü oyuncu her zaman sevilerek izlenen ve hayranlık duyulan popüler aktörler arasında yer almıştır.