Alışveriş merkezi olarak bilinen bu cadde, Türk esnafının da yoğun olarak faaliyet gösterdiği bir bölge. "Ramadan Kareem" (Hayırlı Ramazanlar) mesajıyla donatılan ışıklandırmalar, "The Ramadan Project" adlı organizasyonun girişimiyle gerçekleştirildi ve büyük ilgi topladı. Açılış töreninde yapılan konuşmalarda birlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.

Sırada cep telefonları ve bilgisayarlar mı var?  Siber güvenlik uzmanı Adem Taşkaya Samimi Haber’e değerlendirdi Sırada cep telefonları ve bilgisayarlar mı var? Siber güvenlik uzmanı Adem Taşkaya Samimi Haber’e değerlendirdi

Etkinliğin organizatörlerinden Rukiye Bektaş, iki ayrı projeleri olduğunu belirtti: "Ramadan Light" (Ramazan Işıkları) ve "Open Iftar" (Açık İftar). Bektaş, bu projelerin Londra'dan esinlendiğini ve geçen yıl kardeşinin Londra'daki iftar etkinliklerini görmesinin ardından bu fikri Köln'e taşımak istediklerini söyledi. Bektaş, bu projenin kendi inisiyatifiyle gerçekleştirildiğini ve geçen yılın izlenimlerinden ilham aldıklarını belirtti.

Editör: Elif Erbay