Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezon finalinde izleyenleri şoke eden gelişmelerle dolu bir veda etmişti. Doğa ve Giray arasındaki aşk filizlenirken, Görkem'in başına gelenler herkesi derinden sarstı. Şimdi tüm gözler yeni sezonda ve merakla beklenen 67. bölümde... Kulislerde konuşulanlar ve setten sızan bilgiler ise Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunun tam anlamıyla bir fırtına gibi eseceğine işaret ediyor.

Kizilcik Serbetinin Yeni Pembesi

Kızılcık Şerbeti’nin Yeni Pembe’si Kim Oldu?

Kızılcık Şerbeti, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Fırtınalı bir sezon finaliyle izleyiciyi diken üstünde bırakan diziden bomba bir transfer haberi geldi! Usta oyuncu Güler Ökten'in, Kızılcık Şerbeti kadrosuna katılmaya yakın olduğu iddia ediliyor. Dahası, Ökten'in canlandıracağı karakterin, Yeşilçam'ın efsanevi "kötü kadın" rollerinden esinlenerek özel olarak yaratılacağı konuşuluyor.

Kizilcik Serbetinin Yeni Pembesi (1)

Pınar Altuğ Atacan Rize'de çay topladı Pınar Altuğ Atacan Rize'de çay topladı

Güler Ökten’in Canlandıracağı Karakter Dizinin Seyrini Nasıl Etkileyecek?

Güler Ökten, Kızılcık Şerbeti kadrosuna katılması beklenen en dikkat çekici isim oldu. Ökten denilince akla elbette, Yaprak Dökümü dizisindeki efsane kaynana karakteri geliyor. Bu durum, usta oyuncunun Kızılcık Şerbeti'nde nasıl bir fırtına estireceği konusunda beklentileri zirveye taşıyor. Söylentilere göre Ökten, Görkem'in anneannesi rolüyle karşımıza çıkacak ve torununun yaşadığı olaylar karşısında adeta bir volkan gibi patlayacak!

Kizilcik Serbetinin Yeni Pembesi (2)

Anneanne Karakteri Pembe ve Fatih’i Suçlayacak mı?

Bazı hayranlar, torununa son derece düşkün, otoriter ve kontrolcü bir karakterin Fatih ve Pembe'yi suçlayacağını ve aralarına kara kedi gibi oturacağını öngörüyor. Hatta bazı senaryolar, anneannenin Görkem'in velayetini almak için amansız bir mücadeleye girişebileceğini bile fısıldıyor. Aynı zamanda Pembe'nin yerine geçeceği de söylentiler arasında yer alıyor.

Kizilcik Serbetinin Yeni Pembesi (3)

Güler Ökten Kadroya Katılıyor mu?

Öte yandan Güler Ökten'in kadroya geçeceği hakkında henüz yapım ekibi tarafından resmi bir açıklama gelmedi. Detaylar netleştiğinde haberimizde yer alacaktır.

Editör: Haber Merkezi